nieuws

Dossier: Koffie & thee : Koffie en thee, die drink je in stijl

Koffie en thee, die drink je in stijl

Leuke theekopjes met een bijpassende theekan, niets staat leuker op de theetafel. En ook de cafeïnejunks onder ons kunnen in alle luxe van hun kopje slurpen, dankzij deze koffieserviezen.


Koffie en thee, die drink je in stijl


Jia beroept zich voor deze prachtige theeset op het design van de eeuwenoude koninklijke artefacten en geeft er - uiteraard - een zeer hedendaagse twist aan. De theeset verenigt drie materialen die samen een prachtig trio vormen: bamboe, kurk en porselein. Zesdelige set bestaande uit een theekan en theekopjes.

1453707006 - Jia <  € 209,-   waar te koop
Wie graag pronkt met design op de tafel, moet ongetwijfeld de theecollectie 'Edition Wilhelm Wagenfeld' by Jenear eens van dichterbij bekijken. Het delicate en verfijnde glaswerk neemt organische vormen aan en is helemaal mondgeblazen.Ook de theefilter in de theepot is gemaakt uit glas, zodat je als het ware de extracten uit de theeblaadjes letterlijk het warme water zal zien kleuren.

6132513531 - Jenear < € 216,- waar te koop
De kleurrijke espressokopjes van Le Creuset zijn een verademing voor de koffietafel of desserttafel. Wie houdt van kleur kan immers naar hartelust uit de vrolijke kleurtjes een selectie maken: Caraïbisch blauw, amandel, cassis, kersenrood, kobaltblauw, oranjerood, citroen, kiwi en matzwart, keuze zat.

Kopje - Le Creuset < € 5,90,- waar te koop
De koffiekopjes uit de lijn Caffè Club van Villeroy & Boch zijn vanaf nu ook in leuke geschenkboxen verkrijgbaar, en dat maakt ze nog leuker dan ze al waren. Het concept achter deze lijn luidt als volgt: elke koffie verdient een eigen kopje. En zo komt het dat Caffè Club kopjes bevat voor espresso, cappuccino en café au lait en ook nog twee mokken in verschillende maten. Er zijn drie designs: Caffè Club Wit, in witte porselein, Caffè Club Uni, in trendy karamel of bessenkleur, en Caffè Club Floral, wit porselein met een bloemenpatroon.

Caffè Club - Villeroy & Boch < € ? waar te koop
Voor de liefhebbers van verse thee is deze theeset van Melior pure verwennerij. De theekan werkt volgens het systeem van de bekende doordrukkoffiesystemen: je vult de theefilter met verse thee en je giet er warm water over heen. Daarna laat je de thee zolang trekken tot de gewenste sterkte is bereikt. Met vier theeglazen, vier lepels en een potje voor melk en suiker. Aangegeven prijs geldt enkel voor de theekan.

M1865-01 - Melior <  € 30,50   waar te koop
De theemaker van Eva Solo ziet er behoorlijk patent uit dankzij zijn mooie ronde buik, die in een stijlvol jasje uit neopreen verpakt zit. Het omhulsel zal niet enkel de thee lekker lang warm houden, neen, het dient ook nog een decoratief doel. Want het is verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren, zodat je er een kleurenthema aan kunt koppelen. Aangevuld met glazen theeglaasjes voor een theetafel met een hedendaagse look.

Theemaker + 2 theeglaasjes - Eva Solo < € 75,- waar te koop
Het koffieservies van Bunzlau Castle heeft een uitgesproken stijl, net als alle andere serviesstukken van dit merk. You love it or you hate it. Wat er ook van zij, opvallend is het zeker en het creëert zeker en vast een gezellige ambiance.

Dossier: Koffie & thee : Koffie en thee, die drink je in stijl


Gepubliceerd op : 1 november 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: Koffie & thee

Een volautomatisch espressoapparaat, een koffiepadmachine of een koffiefiltersysteem, waaraan geef jij de voorkeur? Of ben je misschien meer een liefhebber van verse thee? In dit dossier hebben we het over onze favoriete warme dranken en hoe we die kunnen bereiden.Dossier: Koffie & thee


Koffie is na olie het meest verhandelde product ter wereld. De hedendaagse koffiedrinker heeft vandaag de dag dan ook zeer veel verschillende koffiezetsystemen te zijner beschikking staan. Door middel van de volautomatische espressoapparaten kan je met slechts één druk op de knop een kant-en-klare koffiemelkbereiding voorgeschoteld krijgen. Maar ook wie gewoon een grote kan koffie op tafel wil serveren, heeft daartoe heel wat keuze voorhanden.

De liefhebber van verse thee moet dan weer wat meer geduld uitoefenen. Water opwarmen, theeblaadjes laten inweken, het duurt wel even. Al kan je je het leven ook wel gemakkelijker maken dankzij een aantal leuke theeattribuutjes. Ook die vind je in dit dossier terug.


select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=3691 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=3691 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table