kookboeken

Culicadeautjes uit jouw keuken

Ons budget voor de kerstaankopen ligt dit jaar misschien net iets lager dan de voorbije jaren, dankzij de crisis. Maar een drama hoeft dit zeker niet te zijn. Want zie daar, het kookboek ‘kado’s uit eigen keuken’, voor echte lekkerbekken die ongegeneerd met strikjes en lintjes in de weer gaan, en vrienden willen verrassen met de allersmakelijkste lekkernijen.


Culicadeautjes uit jouw keuken
Of het nu al dan niet interessant is voor de portefeuille of niet, who cares, zelfgemaakte geschenkjes zijn zoveel leuker om te geven dan de zoveelste onpersoonlijke geschenkbox of cadeaubon. En al helemaal als dit betekent dat jij straks de ganse dag in de weer mag met pruttelende kookpotten en oververhitte ovenplaten en uiteindelijk je creativiteit mag botvieren met schattige bokaaltjes, doosjes, lintjes, strikjes, … .

In ‘Kado’s uit eigen keuken’ zijn zowat honderd onweerstaanbare culicadeautjes gebundeld. Afgestemd op elke feestelijke aangelegenheid, van een doopfeest tot een verjaardagfeestje, van Valentijntjesdag tot Kerstmis. Bovendien zijn het niet enkel de zoetekauwen die in de watten worden gelegd met macarons en nougat, maar ook diegenen die houden van hartelijk, en zo dadelijk onze huisgemaakte varkensrillette en specerijenmengsels mogen uitproberen.

Sta je graag in de keuken, maar ben je niet het creatieve type dat met vloeitjes en strikjes uit de voeten kan? Dan is het leuk om weten dat je per recept telkens een verpakkingstip meekrijgt. Een confituurbokaaltje met een kleurrijk doekje over het deksel heen of transparante cellofaanzakjes zijn een eenvoudige manier om jouw zelfgemaakte pareltjes toch leuk aan te kleden. Want het oog wil ook wat, niet?

Wij konden alvast niet weerstaan aan de lokroep van het kookboek, en snelden meteen de keuken in. Want ... voor onze familieleden zal onder de kerstboom een lekker geschenkmandje klaarstaan. En het leuke is dat we nu al aan de slag kunnen, want bepaalde producten zijn zodanig lang houdbaar, dat je zelf nog een aantal weken in de koelkast of opbergruimte kunt bewaren. Bij elk recept staat overigens een houdbaarheidsdatum aangeduid. En onze zoektocht naar leuke dienbladen, mandjes en doosjes is ondertussen volop bezig.

Kado’s uit eigen keuken, VBK Uitgevers België, ISBN 9789021550831 < € 18,50

Gepubliceerd op : 1 december 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (11) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6271)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (11) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6271) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :