nieuws

De'Longhi lanceert vrijstaande oven met heteluchtfunctie

De'Longhi brengt een vrijstaande elektrische oven op de markt, die kan grillen, bakken, braden, gratineren, ontdooien én verwarmen. Geen ruimte in huis voor een grote oven of gewoon op zoek naar een extra bakhulpje, reserveer dan zeker een plaatsje onder de kerstboom voor dit handige toestel.


De\'Longhi lanceert vrijstaande oven met heteluchtfunctie
Niet iedereen beschikt over een multifunctionele inbouwoven in zijn keuken. Om diverse redenen waar we niet dieper op in hoeven te gaan. De'Longhi biedt dan ook een vrijstaande oven aan, die aan de behoeftes van elke kieskeurige verbruiker kan voldoen. Grillen, bakken, braden, verwarmen, ontdooien, grillen en gratineren, de EO3275 kan het allemaal.

Het toestel is uitgerust met een heteluchtfunctie, die gebruik maakt van een gebogen verwarmingselement en een ventilator, en hierdoor een snelle en gelijkmatige warmteverspreiding in de ovenruimte kan garanderen. Zonder deze functie is het praktisch onmogelijk om taarten te bakken of een gebraad te bereiden, omdat de ingrediënten niet gelijkmatig gegaard zullen worden. Bovendien zal de baktijd met dit toestel, in vergelijking met een traditionele heteluchtoven heel wat korter blijken te zijn.

De'Longhi voorzag de oven van extra isolatie en een dubbele beglazing van het deurtje, zodat er nauwelijks warmte kan ontsnappen. De oven zal hierdoor ook minder heet worden aan de buitenzijde. Voorzien van drie draaiknoppen, een regelbare thermostaat en een timer met automatische stop.

Leve De'Longhi, want dit toestel is ook zeer gemakkelijk te reinigen dankzij de vlakke geëmailleerde binnenwanden. Het onderste verwarmingselement zit immers verborgen en de hoeken van de oven zijn afgerond, zodat er zich geen vuil in de hoekjes kan opstapelen. Wie al vaak de uitdaging heeft aangegaan om op zondagnamiddag met spons en zeepsop de oven van een intensieve reinigingsbeurt te voorzien, zal begrijpen waarom dit ons zo verblijdt.

EO 3275 < € 199,99
Meer nieuwigheden:
DE'LONGHI
oven losstaand
Gepubliceerd op : 21 november 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6264)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6264) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • Telescopische dampkap
    Type dampkap die in een bovenkast wordt geplaatst en waarbij het dampscherm kan uitgetrokken worden. Ruimtebesparend en mooi ogend.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9