nieuws

De leukste theeaccessoires


De leukste theesticks

Wij houden wel van iets frivools. Zoals dit eitje van Kinto, dat vrolijk bovenop je thee blijft drijven en ondertussen zijn heerlijke aroma verspreidt. Vul het eitje met losse thee en plaats het in je kopje. Wanneer de thee voldoende heeft kunnen trekken, verwijder dan het eitje en plaats het op het bijhorende onderleggertje. Het is vervaardigd uit silicone en nylon en mag in de vaatwasser. Noem het gewoonweg leuk om naar te kijken.

Floating Tea Strainer < € 11,95

Wanneer jij als enige een kopje dampende thee wenst, zal je sneller geneigd zijn om een zakje thee uit de kast te halen, in plaats van verse thee te gaan bereiden. Maar met deze theestick van Gefu wordt het maken van een heerlijk kopje dampende thee heel wat gemakkelijker gemaakt. Dankzij de unieke trechtervorm aan de bovenkant van de theestick kan je immers onmiddellijk de losse thee in de stick gaan overgieten, zonder geknoei. De conische vorm zal bovendien ook voor een betere aromaverdeling van de thee gaan zorgen. Perfect voor jouw 'tea for one'!

12870 < € 15,50 (waar te koop)

De leukste theekannen

Een fluitketel (2L) en een theepot (0,7L) in één, dat is de Zeno theepot van Berghoff, van de hand van Frederik Aerts. Er zijn meerdere manieren om deze set te gebruiken, maar hier een voorbeeld: 2 theelepeltjes thee in de bovenste theepot en de thee net onder water zetten. De fluitketel vullen met een halve tas water per gewenste tas thee, minimum 1/4 vullen.

Zet de bovenste theepot op de onderste en plaats het geheel op de warmtebron en breng aan de kook. Wanneer het water kookt is de thee in principe klaar. Vul 1/4 van het glas met het thee-extract en vul aan met water uit de fluitketel. En dan genieten maar!

1100814 < € 99 (waar te koop)

Het authentieke karakter van deze theepot van Beka brengt je onmiddellijk in de stemming voor thee. De theepot is vervaardigd uit gietijzer, en houdt erg lang warmte vast. Daarom wordt deze materie vaak gebruikt bij theeketels, maar ook bij tajines, woks en ovenschotels. Deze theeketel is voorzien van een theezeefje, waarin je zowel verse als gedroogde thee kunt gebruiken, voor de perfecte kop thee. Geschikt voor alle kookvuren, ook inductie. Inhoud: 1,2 L.

165764 < € 54,95(waar te koop)

De leukste fluitketeltjes

De klassieke fluitketel met enkele handige moderne snufjes voor een verhoogde ergonomie, dat is de 'Oolong' van Le Creuset. Een openingsknop, die verwerkt zit in het SoftTouch-handvat, zorgt ervoor dat je makkelijk kan gieten en de pot terug afgesloten op tafel kan zetten, zonder een heleboel stoom te verliezen. Met geïntegreerde fluit en een inhoud van 1,60 L. Verkrijgbaar in kersenrood.

Fluitketel Oolong < € 65 (waar te koop)

Gepubliceerd op : 1 oktober 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6230)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6230) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table