nieuws

Dossier Wijn: Van wijnglazen tot decanteerkaraffen : Stem nu op de 'Sommelier of the Year'

Stem nu op de 'Sommelier of the Year'

Voor de derde maal op rij wordt de verkiezing van de Sommelier of the Year georganiseerd. Wie deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen, en daarmee in de voetsporen van niemand minder dan Joachim Boudens - Hertog Jan - en Pieter Verheyde - Hof van Cleve - mag treden, dat beslis jij mee.


Stem nu op de \'Sommelier of the Year\'
De organisatoren van Sommelier of the Year gaan voor de derde maal op zoek naar de beste sommelier in het beroepsveld, die bekroond zal worden voor zijn dagdagelijkse inzet en professionalisme. Ook jij kan jouw stem uitbrengen. Op basis van de eigen restaurantbezoeken kan jij immers de vaktechnische bagage, de communicatieve vaardigheden en het beheer van de wijnkaart van de sommeliers in kwestie op een onafhankelijke manier naar waarde schatten.

Per provincie zal er vervolgens een provinciale laureaat aangewezen worden, om dan uiteindelijk één enkele eindwinnaar in de bloemetjes te zetten. De organisatie maakte reeds een preselectie van vijf kandidaten per provincie, maar niettemin kan je zelf nog aanvullend een eigen kandidaat naar voren schuiven.

Stemmen kan op Sommelier of the Year, dit tot en met 31/12/2011.


Het evenement wordt georganiseerd door de uitgeverij mj Publishing en gesponsord door de firma Meyhui, de specialist voor Home & Table Decoration. Wie een stem uitbrengt op zijn favoriete sommelier krijgt gratis een kortingsbon van 27,50 euro waarmee je zes prachtige champagnekelken (TopTen) van Schott Zwiesel krijgt voor slechts 55 euro in plaats van de normale kostprijs van 82,50 euro.

Dossier Wijn: Van wijnglazen tot decanteerkaraffen : Stem nu op de 'Sommelier of the Year'


Gepubliceerd op : 27 oktober 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Wijn: Van wijnglazen tot decanteerkaraffen

Wijnglazen, die heeft iedereen wel in de barkast staan. Wijnkaraffen daarentegen, dat lijkt me straf. Maar misschien heb je daar nooit echt het belang van ingezien. Daarom overlopen wij in dit dossier kort wat er zoal te verkrijgen valt en vooral, wat je ermee dient te doen.Dossier Wijn: Van wijnglazen tot decanteerkaraffen


Wie van goede wijn houdt, moet durven investeren in kwaliteitsvolle wijnglazen. Dat is één van de vele waardevolle tips die we goed in onze hoofden hebben geprent. Meer van dit, dat lees je hier. En wie binnenkort al de hort op gaat voor de aankoop van kerstgeschenken, kan hier al heel wat waardevolle kerstinspiratie opdoen.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=3660 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=3660 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table