nieuws

Warmwaterdispenser én waterfiltersysteem

Hou je van een dagelijks kopje thee? Bereid je elke dag een mok oplossoep tegen dat hongergevoel dat altijd vlak voor lunchtijd toeslaat? Dan moet de Filtrino van Bosch absoluut bovenaan jouw wensenlijstje staan. Met dit toestel kan je immers water op vijf verschillende temperaturen aftappen, waaronder ook op kamertemperatuur, dat bovendien nog eens perfect gefilterd is dankzij de geïntegreerde Brita Maxtrafilter.


Warmwaterdispenser én waterfiltersysteem
Theeliefhebbers weten dat de exacte temperatuur van een kopje thee wel degelijk belangrijk is. De perfecte groene thee, die serveer je met water van 80°C, terwijl witte thee dan weer optimaal tot zijn recht komt op 70°C en zwarte thee en kruidenthee meer baat hebben bij kokend water. Thee zetten volgens de regels van de kunst is bijgevolg niet zo gemakkelijk. Want de waterkoker, die levert kokend water af. De Filtrino, daarentegen, kan perfect de optimale temperatuur voor elke theesoort klaarmaken. Met slechts één druk op de knop.

De Filtrino genereert immers water op vijf verschillende temperaturen: kamertemperatuur, 70 °C, 80 °C, 90 °C en kokend water. Niet enkel de diverse theesoorten halen hier hun voordeel uit. Zo bekom je met oploskoffie de beste resultaten op 90°C en zijn de oplossoepjes op hun best op 100°C. Het zit hem namelijk wel eens in de details.

Daarnaast doet de Filtrino ook dienst als waterfiltersysteem. De waterfilterkan kan de kast in, de Filtrino filtert dankzij zijn geïntegreerde Brita Maxtrafilter jouw kraantjeswater en ontdoet het van onzuiverheden, zodat jij naar hartelust kunt bijtanken. Het water smaakt lekker en de verminderde kalkafzetting in het toestel zorgt voor een langere levensduur.

Het toestel klaart de job overigens bijzonder snel. In amper 40 seconden krijg je je kokend kopje water voorgeschoteld. Ter vergelijking, een waterkoker met een vermogen van 2000 W doet er dubbel zo lang over. Het toestel is ook energiezuinig. Dankzij een geïntegreerd doorstroomverwarmingssysteem verbruikt het slechts half zoveel energie als de bovengenoemde waterkoker, het warmt enkel de benodigde hoeveelheid water op. Er zijn namelijk voorgeprogrammeerde volumes, die je kan selecteren: 12 cl, 15 cl, 20 cl, 25 cl en 30 cl.


Filtrino < € 99,99
Meer nieuwigheden:
BOSCH
theemakers
Gepubliceerd op : 22 oktober 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6194)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6194) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • Braadsensor
    Deze sensor, die in de kookzone is geïntegreerd, controleert automatisch het niveau van de ingestelde temperatuur. Dit spaart energie uit en voorkomt aanbranden of uitdrogen van het voedsel.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9