nieuws

CoolMini, de compacte koelkast op tafelhoogte

Op IFA stelde Liebherr de CoolMini voor. Een kleine, compacte koelkast die het mogelijk maakt om in elke ruimte van een verfrissend drankje of een opkikkerende snack te genieten.

In een fitnessruimte of een conferentiezaal komt een compacte koelkast altijd goed van pas. De Coolmini van Liebherr behoeft hier dan ook geen uitgebreid discours. Maar aangezien de meesten onder ons toch wellicht geen fitnessruimte of conferentiezaal ter beschikking hebben, kan wat korte tekst en uitleg voor het alledaags gebruik in een doorsnee woning absoluut geen kwaad.

Want de CoolMini kan om het even waar in de woning geplaatst worden. Wat dacht je van de living, zodat je niet telkens naar de keuken moet om een drankje te gaan halen. Wat decadent misschien, maar wat geeft het. Of de garage of het tuinhuisje waar manlief veel tijd in doorbrengt tussen zijn gereedschap of de veranda of het overdekte terras, … jij zegt het maar.

De compacte koelkast is immers voorzien van een glazen deur en een puristische vormgeving die in elke omgeving volledig tot zijn recht komt. En ondanks zijn compacte formaat kan er heel wat in het kastje opgeborgen worden. Zo biedt hij een bruikbaar volume van 42 liter, respectievelijk plaats voor maximaal 60 drankblikjes of 30 halveliterflessen. Maar ook broodjes, taart en/of barbecuevlees kunnen er in opgeborgen worden.

Het toestel is ook verkrijgbaar in stijlvol zwart glas, niet enkel de deur maar ook de zijwanden zijn bekleed met zwart glas. Als vrijstaand toestel te gebruiken maar ook om aan de wand te bevestigen.

Nog niet te verkrijgen in België, meer info hierover volgt nog.

Meer nieuwigheden:
LIEBHERR
koelkast vrijstaand
Gepubliceerd op : 12 oktober 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6185)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6185) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro