beursnieuws

Home & Deco Trophy onthult beste geschenken

Op zoek naar een leuk geschenk voor die moeder, vader, broer, zus of vriend(in) van je die gek is op koken? Deze week werden de allerleukste geschenkitems van 2011 bekend gemaakt op de Home & Deco Trophy, een initiatief van Comeos. En die wil jij misschien zelf ook wel hebben.

Een gepersonaliseerd geschenk is zoveel leuker om te krijgen én te geven dan de zoveelste cadeaubon. Maar een geschenk vinden, dat iemand op het lijf is geschreven, is niet altijd even gemakkelijk. Hét ideale geschenk, daar draait de Home & Deco Trophy van Comeos om. Op dinsdagavond 04/10 zijn de beste geschenkartikelen uit de branche van de tafelartikelen, keukenaccessoires en cadeausector van 2011 dan ook eindelijk bekend gemaakt. Laat je inspireren ... .

Leukste geschenkideeën voor minder dan € 25
Voor kinderen - Kinderkooksetje van Point-Virgule
Wat is er leuker dan met de kinderen in de keuken aan de slag te gaan? Point-Virgule zorgt daarom voor de gepaste outfits met trendy design. De Point-Virgule Kids collectie biedt afwasbare kinderschortjes en bijpassende koksmutsjes - regelbaar - in 3 kleurrijke prints. Daarnaast omvat de collectie ook nog porseleinen ontbijtsets en bestek, allemaal verpakt in een mooie giftbox. Verkrijgbaar in 3 designs: All Around the World, Going to the Zoo & Happy Face.

Voor vrouwen - Kruidenschaar van Westmark
Nooit meer eindeloos kruiden in een koffiemok verknippen tot je vingers er pijn van doen! Dankzij zijn vijf snijbladen gaat dit met deze kruidenschaar immers razendsnel. Denk bovendien ook maar aan uien die je razendsnel in superkleine stukjes kan versnipperen om je toast met zalm te decoreren. Of je zalm zelf, trouwens, als je die fijn wilt hakken om er een heerlijke tartaar van te maken. Ook wanneer je kleine aperitiefglaasjes wilt decoreren met een bodempje smalle symmetrische slareepjes, kan je best je kruidenschaar bovenhalen. Een reinigingskammetje wordt bijgeleverd om achtergebleven restjes gemakkelijk te kunnen verwijderen.

Voor mannen - Kurkentrekker voor oude wijn van Peugeot
Mathus is geïnspireerd op een veelgebruikte kurkentrekker uit de 19e eeuw, ook wel ‘butlervriend’ genoemd. Het is een handgreep met twee dunne ijzeren bladen waarmee de kurk langzaam draaiend uit de fles wordt gewrikt. Zo wordt de fles geopend zonder de kurk te doorboren. Zeer geschikt voor oude flessen waarvan de kurk vaak afbrokkelt.

Leukste geschenkideeën tussen € 25 - € 50
Voor kinderen - Muffinkit van Lékué
Door samen met je kinderen in de keuken aan de slag te gaan, leer je hen niet alleen gezond en lekker te eten, maar ontwikkelen ze bovendien hun creativiteit, verbeelding en taalvaardigheid. Met de Muffin & Kids kit van Lékué is het bakken en experimenteren geslagen met de bijgevoegde 6 recepten. Leuk, gemakkelijk en bovenal heel erg smakelijk. De kit is geschikt voor kinderen boven de 4 jaar. Met 6 vormpjes van 7 cm diameter, 100% platinum silicone.

Voor vrouwen - Servetring Auerhahn
Combineer orde en fantasie met deze leuke Auerhahn servetringen. Met de bijgeleverde witte stift schrijf je om het even wat op de servetringen: een naam, een spreuk, een raadseltje, ... . Je hebt immer weer nieuwe ideeën. Wedden dat de gesprekken aan tafel meteen gekruid zijn? Script draagt de handtekening van het bekende designbureau Metz und Kindler.

Voor mannen - Catalyzer van Eva Solo
Goed nieuws voor de wijnkenners en diegenen die graag genieten van een goed glas wijn. Deze schenkstop, de Catalyzer, creëert een aantal magnetische velden die ervoor zorgen dat de wijn sneller verlucht tijdens het schenken. Het resultaat is een veel vollere smaak. Hij laat de wijn ademen en bevrijdt alle aroma’s. Daarenboven zorgt de zachte doorstroming bij het schenken voor het behoud van deze aroma’s, de frisheid en het karakter.

Leukste geschenkideeën tussen € 50 - € 100
Voor kinderen - De Kleine Prins van Auerhahn Het meesterwerk van Antoine de Saint Exupéry De Kleine Prins bestaat 60 jaar. Auerhahn gebruikte daarom dit onderwerp in een zevendelig kinderservies. De zorgvuldig uitgekozen motieven en taferelen boeien onze kinderen op bestek en porselein, die speciaal ontworpen werden voor de doelgroep 5+. Eten wordt voor onze ‘coole kids’ een boeiende belevenis.

Voor vrouwen - Kruidenhouder van Auerhahn
Designer Jan Christian Delfs tekende niet enkel drie prachtige inox gepolierde bloempotjes in typisch puristische Auerhahn-stijl, maar voorzag dit interieur/kruidentuintje van een watertank met een ingenieus zelfverzorgend bewateringssysteem. Altijd verse kruiden in jouw keuken, en tegelijkertijd een decoratief designhoogstandje.

Voor mannen - Wijnkaraf van Menu
De Wine Breather decanteert jouw wijn in een handomdraai en laat zelfs toe om de gedecanteerde wijn te serveren in zijn oorspronkelijke fles. Plaats eenvoudigweg de karaf op de fles en draai het geheel om. Je kunt de wijn serveren in deze elegante karaf of door nogmaals te draaien, loopt de gedecanteerde wijn opnieuw in de fles. Designed by New Norm.

Leukste geschenkideeën boven € 100
Voor vrouwen - Stoomkoker/braadstomer van Silit Stomen en braden door middel van één enkel toestel, dat kan met de Ecompact van Silit. De braadslede zorgt dankzij zijn stalen kern en de harde, krasvrije antikleeflaag voor een bijzonder snelle, optimale en gelijkmatige warmteverspreiding met fantastische braadresultaten. Door de snelle warmteverspreiding kan je bovendien ook na enkele minuten al de kookstand van je kookvuur verminderen, en zo energie besparen. Plaats je de bijhorende stoominzet en het deksel - met thermometer - op de braadslede, dan heb je een gesofisticeerde stomer binnen handbereik. Met verschillende inzetten en tussenschotten voor eindeloze combinaties.

Voor mannen - Multifunctionele grill van Cobb
Met de Cobb maak je met gemak een héérlijke maaltijd klaar, zowel buiten als binnen en op ieder oppervlak. Ideaal als barbecue, maar ook om te bakken, braden, wokken en roken. Het unieke design uit duurzame materialen is klein en licht en wordt geleverd met een draagtas. Laag energieverbruik, nl. 80% minder dan de traditionele houtskoolbbq. Met de Cobb barbecue je indirect. Zo ontstaan geen vlammen, brandt het vlees niet aan en is er minimale rookontwikkeling. Daarnaast vangt de Cobb overtollig vet en olie op in de kom. Binnen 3 minuten klaar voor gebruik,terwijl de buitenkant koel blijft. Heel wat accessoires verkrijgbaar.

De speciale prijs van Moniek E. Bucquoye - Le Jacquard Français
De volledige linnencollectie van Le Jacquard Français
Moniek E. Bucquoye besliste om de volledige textielcollectie van het Franse Le Jacquard Français tot haar 'favoriet' te kronen. Omwille van de grote traditionele waarde van de collectie en de moderne toets die er aan werd gegeven.De Home & Deco Trophy is een initiatief van Comeos, die als vertegenwoordiger voor de Belgische handel en diensten optreedt. Het evenement werd reeds voor de tweede keer op rij georganiseerd en kon alweer rekenen op een grote opkomst en een groot aantal inschrijvingen.

Gepubliceerd op : 6 oktober 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (2) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6171)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (2) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6171) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be

laatste nieuws in table

meer nieuws in table