nieuws

Opgeruimd staat netjes, in de wand verwerkt

In de toekomst moeten we allemaal misschien wel compacter gaan wonen. Omdat opbergruimte nu eenmaal een noodzaak blijft, wordt het dan ook steeds moeilijker om orde in de chaos te scheppen. Leicht helpt ons alvast op weg en biedt tal van types wandkasten aan, die je naar eigen wensen kan gaan combineren.

Het is een bekend fenomeen in veel woningen, een tekort aan opbergruimte. Waar we vroeger een zolder, kelder, wasplaats en een achterinkom hadden, hebben we nu ... wel, helemaal niets. Waar dan naartoe met alle spullen die je toch niet zomaar kan weggooien? Die andere interieurtrend, namelijk de alsmaar flexibelere overgang tussen leven, wonen, spelen, koken en werken biedt Leicht de ideale kans om met verrassend praktische én elegante oplossingen op de proppen te komen.

Vooreerst is er het nieuwe kookserviescentrum, dat op een uitgekiende manier een hele hoop keukengerei in de wand verbergt. Over een breedte van 60 of 90 cm (respectievelijk VT60/VT90) kan je potten en pannen, verscheidene kookaccessoires, bakblikken en kleine huishoudapparaten aan het oog onttrekken. LED-nisverlichting werpt een klare kijk op de zaken, zonder te verblinden. De verscheidene roosters en draagrekken zijn hoogwaardig verchroomd en specifiek afgestemd op dit kookgerei. Je kan de kast zelfs als extensie van het werkblad gaan gebruiken, dankzij een uittrekbaar tableau waarop je de keukentoestellen binnen handbereik brengt van het kookeiland. Stopcontacten zitten in de achterliggende wand geïntegreerd. Eronder bevindt zich een lade, waar je het nodige serviesgoed in kwijt kan. Deze alles-in-één kan perfect in het keukeninterieur geïntegreerd worden, of als alleenstaand element de opbergruimte vergroten.

Bij het Duitse keukenmerk zijn nu ook verticale fronten volledig uit 1 stuk verkrijgbaar, zonder meerprijs. De grote oppervlakken creëren een meer homogeen geheel, een minimalistisch design en een sober lijnenspel dat tot dicht bij het plafond loopt. Er is een duidelijke afbakening van ruimte, terwijl de hoogtes in het interieur op elkaar afgestemd kunnen worden. Zo kan je de lijst van de deur laten gelijk lopen met de kastrand, en wordt er naar een optische eenheid gestreefd. De hoge fronten zijn verkrijgbaar binnen zowat alle moderne gamma's van Leicht, namelijk Pinta, Synthia, Ceres, Classic-FF, Classic-FS, Luna, Memory, Tocco, Talia, Teseo en Largo-FG. Voor de keukens waar al een volledige kastenwand met open en gesloten elementen in verwerkt zit, met name de Tamos, Tamos Color, Topos en Timber, wordt een extra vergoeding gevraagd. Ideaal voor een blinde muur of als wand tussen kook- en leefruimte.

Om te voldoen aan de eisen van de moderne woning, is er ook nog de wasmachine-ombouwkast. Wegens grote populariteit bij de keukens op maat nu ook officieel genoteerd. Het handige, veelzijdige meubel past uitstekend in de flexibele woonomgeving, waar alle mogelijke functies vloeiend in elkaar overlopen. De ombouwkast is lang en slank, met een breedte van 70cm. Het keukengeheel wordt niet onderbroken, dankzij een doorlopende plint waarachter een massieve constructiebodem schuilt. Zo zitten wasmachine en droger volledig onzichtbaar, maar altijd bereikbaar in de kastenwand, verstopt. Compact wonen wordt opeens een heel pak aangenamer.

Meer nieuwigheden:
ladesystemen
Gepubliceerd op : 16 oktober 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6153)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6153) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :