nieuws

Dossier: Keukenmessen : Santokumessen aan gunstig tarief

Santokumessen aan gunstig tarief

Een beginnende amateurkok zal misschien niet al te snel een duur keukenmes aankopen. Om die reden is deze santokumessenset van Berghoff misschien wel interessant. Want je hoeft er niet al te diep voor in de beugel te tasten.

De messen uit de reeks ‘Eclipse’ van Berghoff moeten diegenen, die niet al te veel van hun budget in keukengerei en messen willen investeren, een economische oplossing aanbieden. En ook op vlak van design hoef je geen al te grote offers te brengen, want de gerenommeerde huisontwerper Frederik Aerts werd ingezet om zich over de vormgeving van deze messenreeks heen te buigen.
  • Gestanst of gesmeed? Gestanst uit staal.
  • Materiaalkeuze voor het lemmet? De lemmeten van deze messen zijn vervaardigd uit hooggelegeerd staal - x30CR14 - waaraan chroom wordt toegevoegd om roestvorming tegen te gaan en de duurzaamheid van de snijrand te verhogen. Gegevens over de hardheid zijn niet voorhanden.
  • Handvat? De overgang tussen de handgreep en het lemmet is hier bijna helemaal verdwenen en zorgt voor een gestroomlijnde vormgeving. De messen zijn dankzij de holle handgrepen bijzonder licht en liggen dankzij de ellipsvormige vormgeving perfect in de hand. Gemaakt uit roestvrij staal.
Bedrijfsinformatie? Berghoff is een Belgisch bedrijf dat 'betaalbare kwaliteit' hoog in het vaandel draagt. Ook aan design wordt echter heel wat aandacht besteed. Het merk beschikt over een eigen ontwerpafdeling met testlabo op Belgische bodem - uiteraard - waartoe ook de succesvolle designer Frederik Aerts behoort. Hij bezorgde het merk al meerdere designprijzen, onder andere voor meerdere productafdelingen behorende tot de populaire 'Neo' lijn.

Tot de reeks behoren? In deze set zitten een santokumes, chefmes, universeel mes en groentehakmes vervat. De lijn 'Eclipse' bevat nog meerdere messen, die in een messenblok verpakt zitten met daarbij nog een gevogelteschaar.

Vierdelige messenset - 3700340 < € 20,5
Vierdelige messenset - 3700357 < € 45,6
Meer nieuwigheden:
BERGHOFF
messensets
Dossier: Keukenmessen : Santokumessen aan gunstig tarief


Gepubliceerd op : 1 juni 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: Keukenmessen

Het koksmes van een chef is zijn meest gevreesde én geadoreerde wapen, en ook wij blijken niet ongevoelig voor de charmes van ons lievelingsmes. In het messendossier pluizen we dan ook het één en ander uit over messen en bespreken we de nieuwste messenreeksen die momenteel worden aangeboden.Dossier: Keukenmessenselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6039 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6039 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Friodur
    De merknaam Friodur, geregistreerd onder de firma Zwilling J.A. Henckels, refereert naar diens producten waar het staal een specifiek ijsgehard procédé ondergaat om in duurzaamheid en kracht te winnen. Staal van topkwaliteit...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :