nieuws

Hele kip op de winterbbq of in de oven

Met het mooie weer van de afgelopen dagen lijkt een winterbbq best aantrekkelijk. Maar ook de oven lonkt. Want een heerlijk winters ovengerecht, ook dat zou er best in gaan. Voor wie houdt van een lekker gebraden kippetje, in de oven of op de bbq, is er vooralsnog goed nieuws. Lang leve de kippenbraadstandaard van Rösle.

In de oven of op de barbecue, dit kleinood van Rösle ziet er niet alleen eenvoudig uit, er een kippetje mee klaarmaken, is ook werkelijk een fluitje van een cent. Je hoeft de kip enkel te marineren, het kippetje met de poep op de RVS braadring neer te zetten en het geheel vervolgens op de grillplaat of in de oven te plaatsen. Sluit het deksel van de barbecue, of de deur van de oven, en laat de kip rustig garen.

Voor de marinade van de kip geeft Rösle als suggestie een restje marinade of wat bier in het bekertje van het toestelletje te gieten. Op die manier worden de aroma's gelijkmatig met het grillen verspreid en krijgt jouw gebraden kip net dat vleugje extra smaak.

Met het afneembare steeltje kan je nadien gemakkelijk de gare kip uit de oven tillen en serveren. Zonder de vingers te verbranden. Haal het barbecuestel maar gauw weer boven. Of bereid je voor op de culinaire winter met een heerlijke braadkip met appelmoes en kroketjes.


12370 < € 19,95
RöSLE
Meer nieuwigheden:
barbecuebenodigdheden
Gepubliceerd op : 5 november 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6079)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6079) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Pocheren
    Pocheren is het garen van een ingrediënt in een vloeistof die net niet kookt(90°C). Door deze lage temperatuur stollen de eiwitten van het product niet waardoor het mals en sappig blijft.
    De meest eenvoudige methode is...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :