nieuws

Naadloze harmonie dankzij uitgebreid kleurenpalet

Harmonische combinaties en naadloze overgangen: de rust is teruggekeerd in keukenland. Natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen en de bijhorende aardetinten vormen het basispalet van de hedendaagse keukenontwerper. Blanco doet daarbij zeker niet onder en introduceert twee nieuwe afwerkingen voor haar spoelunits, tartufo en basalt.

Duitse keukenspecialist Blanco staat reeds langer gekend voor zijn uitgebreide gamma spoelunits en spoelbakken uit het specifieke Silgranit PuraDur II, dat voor 80% uit de hardste granietdelen bestaat, en keramiek. Voor beide materialen komt het merk nu met een nieuw kleurtje op de markt, dat volledig past in de rustieke trend van vandaag.

Voor de nieuwe hoogwaardig keramische versie van de BlancoZenar spoelunit wordt de donkergrijze Basaltkleur uitgebracht. Deze natuurlijke kleur gaat nauw samen met het traditionele materiaal van de spoelbak en leunt dicht aan bij de gelijknamige natuursteensoort of leisteen. De kleur kan perfect toegepast worden in het moderne interieur, waar natuurlijke materialen momenteel erg in trek zijn. Ideale combinaties zijn basalt en fijn generfde of natuurlijke houtsoorten. BlancoZenar kan perfect gecombineerd worden met de strakke maar elegante BlancoLinus-S mengkraan, waarbij je zoals bij alle kranen kan kiezen tussen 1 enkele kleur of in combinatie met chroomafwerking. Keuze te over, zo is er voor elk wat wils.

De aardetint 'Tartufo', een subtiel kleurtje tussen grijs en bruin, past perfect in het rijtje van de 'CombiColours' voor de Silgranit spoelbak. De natuurlijke tint vervoegt antraciet, alumetallic, zijdegrijs, wit, jasmijn, champagne, zand, cognac en café in het gevarieerde kleurengamma en sluit nauw aan bij de eenvoudige maar warme stijl van de spoelbak. Deze is dan ook de ideale aanvulling voor de moderne keuken met een vleugje natuur en country. Tartufo gaat uitstekend samen als ton-sur-ton met lichte houtkleuren zoals die van gekalkte eik, maar kan gerust ook in gedistingeerd contrast met donkere houtsoorten zoals Amerikaanse notelaar. Het extreem onderhoudsvriendelijke en duurzame Silgranit wordt toegepast in een breed scala aan spoelunits, zodat je zowat je eigen unieke unit kan gaan samenstellen.


SUBLINE 500-U KERA. PPLUS basalt < € 790
SUBLINE 500-U SGR PDII tartufo < € 534
ZENAR 45S KER PP BR basalt < € 754
ZENAR 45S KER PP BL basalt < € 754
BLANCO
Meer nieuwigheden:
spoeltafel
Gepubliceerd op : 14 augustus 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6074)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6074) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :