nieuws

Mobiel eten en drinken met frisse kleurtjes

Het dagelijks leven wordt alsmaar mobieler. Bijgevolg zien we onszelf ook genoodzaakt om de gezonde, gevarieerde keuken waar we zo gehecht aan zijn, mee te nemen 'on the move'. Rosti Mepal begrijpt deze nieuwe trend maar al te goed en stopt de traditionele brooddoos in een innovatief en hedendaags jasje. Bijpassende drinkflessen in verschillende maten en kleuren vervolledigen het 'To Go'-concept.

De 'To Go'-reeks in limoengroen, azuurblauw, wit en nieuwe kleur violet is een gevarieerde en eigentijdse serie eet- en drinkproducten die volledig inspeelt op onstuitbare consumententrends die momenteel opgang vinden. Zo is er het lunchpakket. De klassieke boterham met kaas of hesp lijkt bijna van de aardbol verdwenen. We houden allemaal van wat meer variatie en een tikkeltje gezond. Of het nu een verfrissend slaatje, een smoothie of de restjes van de pasta van gisteren is, allen passeren ze wel eens de revue. Nadeel: die brooddoos van vroeger sluit helaas niet zo goed af en heeft dan ook nog zo een lompe vorm die nergens inpast.

TAB-Lunchboxen
Rosti Mepal begrijpt deze frustraties maar al te goed en brengt daarom een reeks geheel nieuwe lunchboxen op de markt. De 'TAB'-lunchboxen, ofte 'Take A Break', zijn voorzien van een handige hermetische afsluiting. Op die manier kunnen alle mogelijke gerechten zonder enige zorgen mee op de baan en blijft alles bovendien langer vers. De fabrikant ontwikkelde daarnaast een speciaal koelelement, dat groente en fruit langer vers houdt bij hogere temperaturen. De lunchbox is er in 4 verschillende maten en kleuren. Zo is er de L, een extra grote box die ruimte biedt aan 8 boterhammen, en voor een reuzehonger is er de XL, die maar liefst 12 boterhammen aankan. De kleinere lunch van 4 boterhammen past perfect in de Midi of de Flat. Deze laatste is extreem plat zodat ze met alle gemak in elke laptoptas of zakenkoffer past. Mogen allen in de vaatwas.

JustWater drinkfles
Deze drinkfles werd vorig jaar op de markt gebracht en is nu reeds een groot succes. Dat komt voornamelijk door het enorm hoge comfort, dat gegarandeerd wordt dankzij de ruime opening bovenaan. De fles drinkt daardoor net zo makkelijk als een glas, is aan te vullen met ijsklontjes en laat zich zonder enig probleem in de vaatwas reinigen. De drinkfles is bovendien absoluut lekvrij en kan dus gerust mee in de wagen, naar het werk en tijdens het sporten. Met een inhoud van 500ml.

Drinkbeker en Duobeker
Beide bekers sluiten beide voor 100% af, maar hebben een net iets verschillend ontwerp om ze af te stemmen op specifieke toepassingen. De beker heeft een inhoud van 400ml en is ideaal voor een verfrissend sapje onderweg. De Thermocup versie van deze beker houdt bovendien je koffie of thee langdurig warm. De duobeker heeft een gescheiden inhoud van 300ml in de beker en 100ml in het deksel, waarin je knapperige muesli en smeuïge yoghurt gescheiden kan houden tot de lunch. Is ook uiterst geschikt voor babyvoeding of sportdrankjes. Beiden mogen in de vaatwas.

Lunchbox TAB < € 6,99
Koelelement < € 1,99
JustWater drinkfles < € 8,99
Drinkbeker < € 5,99
Duobeker < € 7,99
Meer nieuwigheden:
ROSTI MEPAL
lunchboxen
drinkfles
Gepubliceerd op : 31 augustus 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6072)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6072) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table
  • Chippen
    Chippen is het afbreken/ afsplinteren van stukjes porselein.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9