nieuws

Puzzelen met de koelkast

Zelf jouw gedroomde koelvriescombinatie samenstellen? Dankzij Atag wordt dit voortaan een koud kunstje. In hun assortiment zit er namelijk een afzonderlijke koelkast en diepvriezer vervat, die volledig vrij opgesteld worden, zodat ze op geen enkele wijze je harmonieus keukeninterieur doorbreken. Side-by-side of los van elkaar, de keuze is aan jou.


Puzzelen met de koelkast
Atag kiest voor flexibiliteit. Het merk nam in hun assortiment namelijk een nieuwe koelkast en diepvriezer op met beide eenzelfde hoogte - 178 cm - zodat ze naadloos op elkaar kunnen aansluiten. Deze toestellen kan je uitbouwen tot een luxueuze 'side-by-side' met elk een apart circuit zodat koelen en vriezen los van elkaar kunnen ingesteld worden. Zeer handig voor het reinigen of als je op reis bent en je koelgedeelte leegstaat. De koelkast kan dan gerust uitgezet worden, terwijl de diepvriezer rustig blijft doorwerken.

Daarnaast zijn de toestellen uitgerust met al het nodige op vlak van comfort en energieprestaties. De toestellen behoren tot de energieklasse A+. De koelruimte verbruikt slechts 0,45 kWh per dag en de diepvriezer neemt 0,83 kWh per dag voor zijn rekening. De beide modellen zijn ruim, zo kan er 307 L in de koelkast en 211 L in de diepvriezer opgeslagen worden en beschikken over een volledig elektronische temperatuurregeling.

Het koelgedeelte is voorzien van zes hardglazen plateaus in het koelgedeelte, die in de hoogte verstelbaar zijn voor een flexibele indeling. Onderaan het toestel zit een DuraFresh gedeelte, bestaande uit drie Climat Fresh boxen op uittrekbare telescooprails, die een optimale bewaring van specifieke producten moeten garanderen. De bovenste box is geschikt voor vis, vlees en zuivelproducten dankzij zijn lage luchtvochtigheid, terwijl de luchtvochtigheid bij de twee onderste boxen naar keuze ingesteld kan worden. Enerzijds kan die dan laag gehouden worden voor vis, vlees of zuivelproducten, en anderzijds hoog voor groenten en fruit. Met de functie Fast Cool kan je dan weer erg snel grotere hoeveelheden op koelkasttemperatuur brengen.

Het diepvriesgedeelte beschikt over acht transparante vriesladen, die een duidelijk overzicht bieden over de inhoud van je diepvriezer, terwijl de energiezuinige LED-verlichting helder licht werpt op de voedingswaren. Het toestel zal nooit ontdooid dienen te worden, dankzij NoFrost, een technologie waarbij de vorming van ijs op de wanden voorkomen wordt. Ook hier is er een handige functie, Fast Freeze, die grotere pakketten aan een snel tempo in kan vriezen. Kortom, deze nieuwe reeks van Atag heeft alles in huis om je interieur naar behoren in te vullen.


KD 8178 AF < € 1544
KD 8178 CD < € 1584
ATAG
Meer nieuwigheden:
koelkast vrijstaand
Gepubliceerd op : 8 augustus 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6071)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6071) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro