nieuws

Tafelen met Winnie the Pooh, Sneeuwwitje of McQueen

Kinderservies, het lijkt een hedendaagse trend, maar bij WMF kennen ze dit fenomeen al 125 jaar. Bestek en bordjes op kindermaat waren vroeger echter enkel voor de meer gegoede gezinnen weggelegd, terwijl het bedrijf nu dankzij nieuwe materialen kan uitpakken met een betaalbare Disneyreeks.

Het eerste kinderservies dat door WMF op de markt werd gebracht, heette 'Grootoudersgeschenk' en was gemaakt uit zilver, vaak met een unieke gravering en in een elegant doosje. Dit exclusieve geschenk is ondertussen geëvolueerd naar een toegankelijker en uitgebreider gamma. De lange traditie van kinderserviezen heeft het bedrijf de nodige kennis en kunde opgeleverd om het bestek niet enkel naar kindermaat te reduceren, maar bovendien ook een optimaal comfort voor onze allerkleinsten te voorzien.

Voor de 125ste verjaardag van het kinderservies haalt WMF alles uit de kast. De vrolijke figuurtjes uit de verhalen van grote kindervriend Disney vormen niet alleen een amusant motiefje, ze zijn bovendien zo aantrekkelijk voor kinderen dat ze geneigd zijn langer aan tafel te blijven zitten en het speelse kan gecombineerd wordt met gezonde voeding. Hun mentale, motorieke en emotionele vaardigheden worden op die manier ook aan tafel aangesproken en ontwikkeld.

Het servies is verkrijgbaar in Winnie the Pooh-versie, afgebeeld met de Disneyprinsessen of met de grappige wagentjes uit Disney/Pixars 'Cars'. Zo worden verschillende leeftijden aangesproken en kan zowel zoon als dochter van het servies genieten. De figuurtjes moedigen jouw allerkleinste voortaan aan het bordje tot op de bodem leeg te smullen.

Het gepatenteerde Cromargan® edelstaal waaruit het bestek is vervaardigd, is zeer slijtvast en kan gerust tegen een stootje. De setjes worden samengesteld uit mes, vork, lepel en koffielepeltje, eventueel gecombineerd met kopje, mueslibowl en bordje uit Chinees porselein. Hygiënisch, sterk, smaakneutraal en geschikt voor de vaatwas: ideaal voor het jonge gezin.

283509984 < € 51
Meer nieuwigheden:
WMF
kinderserviezen
Gepubliceerd op : 7 augustus 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6067)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (6067) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table