nieuws

De Mini Plus, een kleine maar dappere keukenrobot

Klein maar dapper, dat is de Mini Plus van Magimix. Dit compacte toestel mag dan wel klein van gestalte zijn, in daden is hij bijzonder groot. Hakken, pureren, raspen, persen, opkloppen, mixen, niets is deze Mini Plus te veel.


De Mini Plus, een kleine maar dappere keukenrobot
Niet iedereen heeft een grote keukenrobot nodig, en zeker niet iedereen heeft er voldoende ruimte voor op zijn keukenwerkblad. Wie een compact, maar doeltreffend toestel in huis wil halen, zit zeker goed met de Mini Plus van Magimix. Ondanks zijn compacte formaat beschikt dit toestel toch over behoorlijk wat capaciteit, namelijk een literkom met een inhoud van 1,7 L.

De Mini Plus wordt geleverd met twee kommen, waarvan één grote kom met een inhoud van 1,7 L, zoals hierboven vermeld. Concreet kan je met deze literkom de volgende producten verwerken: 0,6 L soep, 400 gr brooddeeg, 500 gr vlees, 600 gr wortelen en 4 eiwitten. In de grote kom kan je vervolgens een kleinere kom plaatsen voor allerhande bereidingen, zoals mayonaise, of het hakken van tuinkruiden. Deze kleine kom bevindt zich vlak onder de invoerbuis.

Het toestel beschikt daarnaast ook nog over een citruspers die je op de kom kunt plaatsen, zodra je het deksel verwijdert, en een blendermixaccessoire met een metalen mes, waar je soep, smoothies, cocktails en puree mee kunt mixen. Er hoort ook een eiwitklopper bij voor het opkloppen van eiwitten uiteraard, een plakjessnijder voor het snijden van dunne plakjes groenten en een raspaccessoire voor geraspte worteltjes.

De Mini Plus is vervolgens uitgerust met drie bedieningsknoppen aan de voorkant van het toestel: een startknop, een stopknop en een pulseknop (voor intervalwerking) en een asynchrone motor. Hierdoor zal het toestel zijn vermogen automatisch aanpassen aan de hardheidsgraad van de ingrediënten in de mengkom. Inclusief receptenboekje en opbergbox voor alle accessoires.

Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, gaande van chroomkleur tot kiwigroen of aubergine.

Mini Plus wit < € 147,83
Mini Plus ivoor < € 156,52
Mini Plus zwart < € 156,52
Mini Plus rood < € 156,52
Mini Plus oranje < € 156,52
Mini Plus citroengeel < € 156,52
Mini Plus kiwigroen < € 156,52
Mini Plus muntblauw < € 156,52
Mini Plus roze < € 156,52
Mini Plus aubergine < € 156,52
Mini Plus chroom mat < € 173,91
Mini Plus chroom glanzend < € 173,91
Meer nieuwigheden:
MAGIMIX
keukenrobot
Gepubliceerd op : 3 augustus 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6051)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6051) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro