nieuws

Functioneel spoelbakconcept ter ere van honderdjarig bestaan

Franke viert zijn honderste verjaardag en lanceert dan ook een stijlvol totaalconcept, Centinox. De functionele spoelbak wordt aangevuld met allerhande praktische accessoires en bijpassend kraanwerk, en tranformeert de ruimte in en rond de spoelbak tot een veelzijdige werkplek.

Franke lanceert ter ere van zijn honderdste verjaardag een spoeltafelconcept met ‘alles erop en eraan’. Centinox is de naam, en de spoelbak met de diverse, multifunctionele accessoires en het bijpassende kraanwerk is net wat de perfectionisten onder ons nodig hebben. Namelijk, optimale functionaliteit in een stijlvol kader.

1. Handige accessoires toveren spoelbak om tot comfortabele werkplek

De accessoires die bij dit toestel horen, hebben allemaal als doel om de spoelbakruimte tot een handige werkplek om te toveren, en zo sneller en comfortabeler te werk te kunnen gaan. De accessoires kunnen over de volledige breedte van de spoelbak verschoven worden, aangezien ze op een fijne, verdiepte rand in de spoelbak rusten.

  • De allereerste innovatie is de afdruipplaat met het afvoergootje, dat het klassieke afdruipvlak vervangt. Een propere en handige oplossing. Deze plaat kan je bovendien ook over de spoelbak heen schuiven, zodat je de inhoud ervan aan het oog van gasten, of jezelf, kunt onttrekken.
  • Vervolgens is er ook een dubbelzijdige snijplank voorhanden, wat op zich niet zo innovatief is, ware het niet dat deze een dubbele functie heeft. Zo is er één zijde uit neopreen vervaardigd, een bepaald type van synthetisch rubber, waarop je je groenten, fruit en vlees kunt versnijden en een zijde uit inox, die je als onderzetter voor hete potten kunt gebruiken.
  • Daarnaast is er nog een geperforeerde, roestvrijstalen inzetmand verkrijgbaar. Hierin kan je, wanneer je die gebruikt in combinatie met de snijplank, rechtstreeks de versneden groenten wassen en vervolgens bereiden naar wens. Zonder een vergiet of kom vuil te moeten maken. Bovendien kan je deze inzetmand ook in de stoomoven gebruiken, ongeacht het merk, want hij past overal in.
  • Het uitrolbare matje van roestvrijstalen staafjes is ook multifunctioneel. Je kan het immers als afdruiprooster, als extra werkvlak bovenop de spoelbak of als onderzetter gebruiken.
2. Deze spoeltafel is uitgerust met bijpassend kraanwerk

De bijpassende keukenkraan heeft een mooie, hoge uitloop om gemakkelijk hoge potten met water te vullen. Er is ook een zeepverdeler in de buurt voorzien en een draaiknopventiel waarmee je de ventielzeef bedient.

3. Dankzij de afgeronde hoeken is de strakke spoelbak toch gemakkelijk te reinigen.

De jubileumspoelbak van het merk is vervaardigd uit roestvrij staal, een optimaal materiaal voor het gebruik in de keuken, dat ook in het assortiment van Franke een toonaangevende plaats inneemt. De vormgeving van de spoelbak is strak, met de nadruk op een rechte belijning. Maar het merk zorgde ervoor dat de rechte hoeken voorzien werden van een minieme en geperste hoekradius van 12,5 mm.

Hierdoor kan de viezigheid zich niet in de hoekjes opstapelen, en kan je je spoelbak ten allen tijde moeiteloos proper houden. Een andere esthetische ingreep is het roestvrijstalen afdekplaatje, waarachter de afvoer verstopt zit. De spoeltafel is geschikt voor vlakbouw of met een ultravlakke inbouwrand (1 mm) voor een mooie naadloze overgang tussen het werkblad en de spoelbak.


Spoeltafel < € 908
Keukenkraan < € 520 - € 652
Acccessoires < € 32 - € 594
FRANKE
Meer nieuwigheden:
spoeltafel
keukenkraan
Gepubliceerd op : 17 juli 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6045)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6045) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :