nieuws

Olieflessen voor heerlijke slaatjes

In de zomer zijn het allemaal slaatjes die de klok slaan, en daar horen vanzelfsprekend verschillende soorten olijfolie, vinaigrettes en dipsausjes bij. Met de Perfect Infuser en Perfect Mix van Trudeau maak je het jezelf gemakkelijk.

Wie in de zomer al graag eens geniet van een heerlijk slaatje, of bij een barbecue graag ook voldoende aandacht aan lekkere groenten besteedt, zal ongetwijfeld wel een uitgebreid assortiment aan olie en azijn staan hebben. Maar dan is het nog de vraag hoe je deze netjes op tafel presenteert wanneer er bezoek over de vloer komt. Of wanneer je zelf comfortabel aan een mooi gedekte tafel plaats wilt nemen.

Trudeau brengt om die reden twee leuke en handige olieflessen op de markt, zodat jij op een gerieflijke manier van jouw slaatjes en groentjes kunt genieten: de Perfect Infuser en de Perfect Mix:
  • Kruid je je olie graag wat bij naar je eigen smaak, dan kan dit perfect met deze handige kruidenfles - Perfect Infuser - met een infuussysteem voor kruiden. Dankzij de gaatjes in het infuussysteem kan de olie langzaam in de kruiden doordringen, maar zullen er bij het schenken van de olie, nooit versnipperde kruiden in je gerechten terecht komen.
  • Hou je daarentegen meer van de pittige smaak van olie en azijn, dan is de Perfect Mix net wat voor jou. Deze fles voor olie en azijn schenkt automatisch zes porties olie en vervolgens één portie azijn. De standaardvoorkeur om net voldoende de zurige smaak van azijn op te wekken, al kan je natuurlijk wel het automatische systeem gaan wijzigen. Er zijn drie verschillende keuzeopties. Dit flesje is ook handig voor vinaigrettes en dipsausjes.
Profiteer optimaal van de smaken van de zomer en maak het jezelf gemakkelijk, met dank aan Trudeau.

0718050 - Perfect Mix < € 32,95
0718051 - Perfect Infuser < € 29,95
Meer nieuwigheden:
TRUDEAU
olie en azijn
Gepubliceerd op : 21 juli 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6025)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6025) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :