nieuws

Drie nieuwe kleuren voor KitchenAid

KitchenAid lanceert drie verrukkelijke nieuwe kleuren: café latte, frambozenijs en appelcider. De befaamde keukenrobot is nu voortaan in 27 verschillende kleuren verkrijgbaar, en de laatste drie zomerkleuren, die doen ons alvast dromen van een gezellig terras in de zon.

KitchenAid houdt wel van kleurtjes, zoveel is duidelijk. Na de keukenrobot in elektrisch blauw voor de waaghalzen onder ons volgen nu drie ‘subtiele’ zomerse kleuren, met pupillenprikkelende namen. Café latte, frambozenijs en appelcider klinken heerlijk verfrissend, een remedie tegen hete zomerdagen, een verfrissend ingrediënt in jouw keuken.

Voor wie de toestellen niet kent, even een korte introductie. De keukenrobots zijn robuuste toestellen, die volledig uit metaal opgebouwd zijn en die je de perfecte combinatie tussen efficiëntie, design en kracht bieden. De planetaire mengbeweging en de directe aandrijving zorgen ervoor dat de ingrediënten tot de boord van de kom homogeen geroerd worden: je hoeft nooit meer zelf te roeren of te kneden.

De snelheidsregelaar heeft tien standen, voor onder meer het kloppen van eiwitten en het kneden van brooddeeg, en een grote mengkom met een inhoud van 4,83 liter. Zo kan je zowel kleine als grote hoeveelheden voedsel bereiden. Het toestel is standaard uitgerust met een aantal handige accessoires: een platte menghaak, een deeghaak, een draadgarde, een schenkschild en een glazen kom (4,83 L). Daarnaast zijn er echte nog heel wat andere optionele accessoires, die je erbij kunt kopen, zoals bijvoorbeeld een bereidingsset voor holle, buisvormige deegwaren of een voedselmolen. Kortom, de keukenrobot van KitchenAid is een handige én stijlvolle metgezel voor in jouw keuken.

5KSM150PS ELT < € 599
5KSM150PS ERI < € 599
5KSM150PS EAP < € 599
Meer nieuwigheden:
KITCHENAID
keukenrobot
Gepubliceerd op : 6 juli 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6019)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6019) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro