nieuws

Koeling van Whirlpool kleurt groen

Whirlpool laat zijn groene hart spreken. Het merk vergroot zijn assortiment koelkasten exponentieel en kiest resoluut voor een minimale impact op het milieu in combinatie met een maximaal gebruiksgemak. Dit dankzij de gepatenteerde technologie 6th Sense.

Whirlpool trekt in 2011 de ecologische kaart en dat is zeker niet nieuw. In 2009 lanceerde Whirlpool een assortiment milieuvriendelijke huishoudapparaten - Green Generation - dat in 2010 verder uitgebouwd werd. In 2011 worden opnieuw heel wat nieuwe toestellen, meer bepaald de koelkasten, in een mooi groen jasje gestopt. Deze toestellen zullen dankzij de gepatenteerde 6th Sense-technologie niet enkel het energieverbruik verminderen, maar ook het gebruiksgemak verhogen.

Deze energiezuinige toestellen zijn immers uitgerust met sensoren, die continu de temperatuur in de koelkast opmeten en aanpassen aan de hoeveelheid producten die erin bewaard worden. Wanneer de deur geopend wordt, zal de temperatuur ook veel sneller, tot vijf maal sneller dan een gewoon toestel, hersteld worden. Dit komt uiteraard het energieverbruik ten goede, maar ook de houdbaarheid van je producten, die op een constante temperatuur bewaard dienen te worden.

Maken we een onderscheid tussen de verschillende soorten toestellen die er op de markt gebracht worden, dan zijn diegenen die uitgerust zijn met 6th Sense Fresh Control toppers op vlak van bewaring. Deze toestellen zijn immers uitgerust met een speciale nulgradenlade, waarin delicate levensmiddelen, zoals vlees en vis, langer vers blijven. De optimale temperaturen in deze lade kunnen invloed uitoefenen op het oxidatieproces van de levensmiddelen - met name de manier waarop ze eruitzien - en op de voedingswaarden. En natuurlijk op de algemene levensduur van een product.

De 6 th Sense Fresh Control mag dan al de meest belangrijke innovatie zijn, er zijn er nog een aantal die best wel eens de functionaliteit van het betreffende toestel kunnen vergroten. Zo zijn een aantal toestellen voorzien van legplaten uit veiligheidsglas, de Hydro Sense nano shelves, die een specifieke behandeling kregen zodat alle vloeistoffen die gemorst worden niet uiteen zullen lopen tot een plas, maar druppels in het midden van de legplaat zullen vormen. Hierdoor zal een eventueel lek niet meteen de volledige koelkast bevuilen. Behoorlijk handig, als je het ons vraagt.

De derde innovatie is het gebruik van led-verlichting, dat niet enkel ecologischer is maar daarnaast ook een overzichtelijke lichtkolom over de volledige binnenkant van de koelkast verspreidt. De ijscontainers van de side-by-side toestellen, onder de designlijn Nova, die allemaal voorzien zijn van stijlvolle glaspanelen, werden bovendien helemaal in de deur geïntegreerd, zodat er binnenin 20% meer ruimte voorhanden is.

Tenslotte ronden we af met twee extra functies op een aantal koelvriescombinaties, namelijk de Vakantiefunctie en Partyfunctie. Met de Vakantiefunctie kan je het koelgedeelte gedeeltelijk uitschakelen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie vertrekt en je bij de aankomst terug thuis niet geconfronteerd wordt met hardnekkige geurtjes in de koelzone. De Partyfunctie koelt dan weer in een mum van tijd flessen in de diepvrieszone. Flessen kunnen dankzij deze instelling echter niet gaan breken als je ze te lang erin laat zitten. Whirlpool is helemaal klaar voor een warme zomer.


WME 18662 A++ DFCX < € 799
WBE 3352A+ NFCXF < € 849
WSN 5586 A+ W < € 1699
Gepubliceerd op : 4 juli 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6018)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6018) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro