nieuws

Kruidenschaar met vijf snijbladen

Helemaal nieuw is de kruidenschaar met de vijf snijbladen van Westmark niet meer, maar het merk heeft het afgelopen voorjaar wel een handig attribuutje aan het geheel toegevoegd. Namelijk, een klein borsteltje op maat om achtergebleven resten gemakkelijk te verwijderen.


Kruidenschaar met vijf snijbladen
Misschien lijkt dit voorwerp je weer zo iets dat achteraan in de besteklade zal verdwijnen om nooit meer bovengehaald te worden. Maar … niets is minder waar. In onze keuken wordt deze handige kruidenschaar heel vaak gebruikt, want het versnijden van verse kruiden gaat echt razendsnel dankzij de vijf snijbladen waarmee de schaar is uitgerust.

Met deze schaar hoef je bijgevolg niet meer eindeloos met een gewone schaar kruiden in een koffiemok te knippen tot je vingers er pijn van doen. En bovendien is het ook nog voor het versnijden van zoveel andere zaken het ideale snijhulpje.

Denk maar aan uien die je razendsnel in superkleine stukjes kan versnipperen om je toast met zalm te decoreren. En je zalm zelf, trouwens, als je die fijn wilt hakken om er een heerlijke tartaar van te maken. Ook wanneer je kleine aperitiefglaasjes wilt decoreren met een bodempje sla, kan je best je kruidenschaar bovenhalen, want de smalle symmetrische reepjes sla ogen bijzonder mooi.

Onze boodschap is duidelijk overgebracht, dit bijzondere kleinood is handig en jij kunt ongetwijfeld wel nog een aantal toepassingen bedenken waarbij deze schaar je te hulp kan schieten. Maar dat brengt ons vervolgens bij de gebruiksvriendelijkheid van het product.

Het vorige exemplaar was dikwijls nogal moeilijk te reinigen. Zo kon je wel het merendeel van de achtergebleven kruiden onder de kraan wegspoelen, maar hardnekkige resten, zoals zalm bijvoorbeeld, moest je met een mesje eruit peuteren. Westmark lost dit nu echter op door aan het product een borsteltje toe te voegen, waarmee je in één enkel veeg alles zomaar kunt verwijderen. En opgeruimd staat netjes.

11752280 < € 11
Meer nieuwigheden:
WESTMARK
keukenscharen
Gepubliceerd op : 13 juli 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6014)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (6014) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :