nieuws

Gearomatiseerde sneeuwvlokken als creatief tussendoortje

Ben je een creatieveling achter de kookplaat en voeg je graag een fris ingrediënt aan je gerechten toe? Dan is de Fresh Mill Granita een leuke aanwinst voor in jouw keuken. Want de diepgevroren, gearomatiseerde vlokken voorzien jouw gerechten van een subtiele en creatieve toets.

Iedereen heeft ongetwijfeld een heerlijk recept voor ‘granité’ in zijn persoonlijke receptenboekje staan. Of het nu op basis van aardbeien, watermeloen, koffie of mojito is, naargelang jouw persoonlijke voorkeur, niets werkt immers zo verkoelend. Fresh Mill komt nu met een al even verfrissend alternatief op de markt, namelijk de Fresh Mill Granita: een revolutionaire molen, die diepgevroren vlokken met een heerlijk, fris smaakje tevoorschijn tovert.

De Fresh Mill Granita laat je immers toe allerhande vloeistoffen en vloeibare voedingsmiddelen, zoals vruchtensap, soep, yoghurt en vleesjus in te vriezen, en die vervolgens in een bevroren toestand tot gearomatiseerde sneeuw te vermalen. Zo kan je, bijvoorbeeld, een viertal of vijftal citroenen uitknijpen in de bewaardoosjes (2x) van de Fresh Mill Granita en in de diepvriezer bewaren. Zodra er vis op het menu staat, kan je de molen bovenhalen en de gasten verrassen met frisse citroenvlokken op het heerlijke stukje vis, een leuke variant op citroensap uit een flesje. Ook oesters zien er op deze wijze verrassend uit.

Maar daar hoeft het niet bij te blijven. Zo kan je vlokken van vruchtensap van tropische vruchten over een heerlijke fruitsalade strooien voor wat extra pit of kan je ervoor kiezen om de schilfers van smakelijke kruiden over een slaatje te verstrooien. Het bedenken van aantrekkelijke combinaties vereist echter het wat inspanning. Maar ook daar biedt Fresh Mill een adequate oplossing voor aan via een boekje met een aantal vindingrijke receptjes, die je voorgoed op weg moeten helpen. Voorlopig niet in het Nederlands te verkrijgen, enkel in het Frans en het Engels, maar dankzij de laagdrempelige aard ervan is het zeer gemakkelijk te achterhalen wat de receptuur precies inhoudt.

De Fresh Mill Granita is de waardige opvolger van de gewone Fresh Mill, een handig kleinood waarmee je je verse kruiden voor lange tijd gemakkelijk in de diepvriezer kan bewaren. Heb je verse kruiden nodig, dan hoef je enkel de Fresh Mill uit de diepvriezer te halen en vervolgens kan je dankzij het maalsysteem rechtstreeks kruiden over je gerechten heen strooien. Na gebruik stop je het product gewoon opnieuw in de diepvriezer tot je hem weer eens nodig hebt. De beide Fresh Mills kunnen wel enkel voor de daartoe voorziene toepassing gebruikt worden. Ze zijn immers beide voorzien van een ander maalmechanisme.


Fresh Mill Granita < € 23,95
Fresh Mill < € 16,95
Gepubliceerd op : 16 juni 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5978)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5978) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :