nieuws

De volledige tafel dekken met Brabantia

Brabantia begeeft zich met Get Together op de markt van de gedekte tafel en dat doet het niet onbezonnen. Het merk biedt immers de meest complete reeks voor op tafel aan, gaande van servies, textiel, bestek en tafelaccessoires. Voor de perfectionisten onder ons met oog voor detail.

Sommigen houden van een eclectische stijl en gaan daarbij verschillende tafelaccessoires, die ze her en der verzameld hebben, tot een bont geheel combineren. Anderen hebben het dan weer graag netjes op elkaar afgestemd en gruwelen bij het idee om verschillende afwijkende serviesstukken door elkaar te moeten gebruiken. Voor de laatstgenoemde groep is de complete tafeluitrusting Get Together van Brabantia dan ook de volmaakte voltreffer.

Get Together is tenslotte een van de meest uitgebreide collecties voor op tafel, bestaande uit een servies, textiel, bestek en allerhande bijhorende tafelaccessoires. Dankzij de verschillende kleurenschema’s - wit, grijs en paars - en het gebruik van diverse materialen - porselein, RVS, hout, textiel en silicone - kan je zelf een volledig gepersonaliseerde tafelbezetting creëren. Op maat van jouw eigen smaak.

Het porseleinen servies is opgedeeld in 56 verschillende serviesonderdelen, die telkens in drie kleuren zijn weergegeven. Kleuren die nagenoeg perfect te combineren zijn. Zo kan je kiezen voor wit wat de basisonderdelen aangaat en een kleurtje toevoegen voor wat de ontbijtattributen of dessertbenodigdheden betreft. Het bestek is vervaardigd uit stijlvol geborsteld staal en opnieuw bijzonder compleet, met taartvorkjes, dessertlepels, slabestek, taartscheppen enzovoort.

De 24 tafelaccessoires en het textiel maken het geheel vervolgens helemaal af. De meeste accessoires, zoals de servetringen, molens, kandelaars en schalen zijn gemaakt uit RVS, aangevuld met gekleurde siliconen onderzetters/onderleggers en houten partyschalen. Voor het textiel koos Brabantia voor 100% kleurvast katoen, dat in effen grijs of paars verkrijgbaar is en in een ton-sur-ton geblokt dessin. Zo kan je je tafellakens, lopers, placemats en servetten op elkaar afstemmen, inclusief je keukenschort en handdoeken. Zeg nu zelf, gemakkelijker kan het niet zijn, allen naar de winkel.

Koffieschotel (12,5 cm) < € 4,95
Soepbord (21 cm) < € 10,50
Taartbord (18 cm) < € 6,50
Ontbijtbord (22 cm) < € 7,50
Tafellaken (250 x 140 cm) < € 49,95
Zout- of pepermolen < € 12,95
Servetringen (2 stuks) < € 11,95
Party Plate Dipschaal < € 14,95
24-delige bestekset (6 messen, 6 lepels, 6 vorken, 6 theelepels) < € 83,95
Gepubliceerd op : 14 juni 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5966)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5966) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :