nieuws

Ruimte te over in koelvriescombinaties van Samsung

De nieuwe koelvriescombinaties van Samsung bieden een zee aan ruimte. Je kan er maar liefst 400L in kwijt, zo’n 50L meer dan in de andere standaardmodellen van het merk. Zijn hedendaags design, zijn zuinige aard en zijn geoptimaliseerde opbergruimte zijn dan ook belangrijke troeven, die je niet onberoerd zullen laten.

Meer ruimte binnenin, maar met dezelfde buitenmaat. Samsung optimaliseert de binnenzijde van zijn koelvriescombinaties uit de G-Series 400 en creëert zo een meerwaarde van 50L. De nieuwe koelvriescombinaties kunnen dus maar liefst 400 L bevatten en dit zonder extra centimeters aan de buitenkant toe te voegen. En niet enkel de inhoud van de toestellen wordt groter. Samsung voegt een aantal elementen toe dat zowel het gebruiksgemak als het langer bewaren van voeding ten goede komt.

De optimale bewaring - De nulgradenzone kennen we ondertussen allemaal wel al. Het gaat hier om een specifieke lade of opbergzone in de koelkast, met een stabiele temperatuur van nul graden, waarin delicate producten bewaard kunnen worden. Wel, de koelvriescombinaties uit de G-Series 400 beschikken over een CoolSelect Zone, die zowel dienst kan doen als nulgradenzone en ingesteld kan worden op ‘0 Zone’- modus, maar ook in ‘Cool'-modus en ‘Quick Cool’-modus.

Dankzij de ‘Cool’-modus kan je je groenten en fruit lekker vers en knapperig houden door middel van de optimale vochtigheidsgraad, die er gehanteerd wordt. Met de ‘Quick Cool’-modus kan je snel koelen en kan je een hele resem drankflessen koel houden. Maar ook de Fresh Room met verlaagde temperatuur, de Big box - voor grote items - en de in de hoogte verstelbare deurvakjes dragen bij tot een beter opberggemak.

Ecologisch - De nieuwe diepvriescombinaties zijn bijzonder energiezuinig. Het zuinigste model behoort immers tot de energieklasse A+++, dat in tegenstelling tot een toestel uit de energieklasse A+ 50% voordeliger is en 33% voordeliger dan de A++. En dat ondermeer dankzij een nieuwe inverter gestuurde compressor. Samsung hecht ook waarde aan detail, want ook de klassieke gloeilampen werden vervangen door een energiezuinige led-verlichting, die in verticale strips aan de binnenzijde zijn aangebracht en zo de volledige ruimte verlichten.

Hedendaags design - Laat ons ook zeker het designaspect niet vergeten, want onze koelkasten, die hoeven we echt niet langer weg te stoppen achter frontpanelen. Op het deurpaneel van de koelruimte is een stijlvolle digitale display voorzien, waarop je de omstandigheden in de koelkast kunt controleren, zonder de deur open te doen. Het toestel oogt bovendien volledig naadloos en clean. En ook aan de binnenzijde heerst orde.

Tot de G-Series 400 horen zes verschillende modellen, gaande van een afwerking in RVS, wit en zwart en al dan niet met een waterdispenser.

RL56GSBTS1/XEF < € 748
RL56GWGTS1/XEF < € 799
RL56GHGTS1/XEF < € 899
RL58GREIH1/XEF < € 999
RL60GGGIH/XEF < € 1199
RL60GQERS1/XEF < € 1399
Meer nieuwigheden:
SAMSUNG
koelkast vrijstaand
Gepubliceerd op : 10 juni 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (5963)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (5963) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro