nieuws

Multifunctioneel porselein van Revol

De Franse porseleinfabrikant Revol komt met een revolutionair product op de markt. Onder de naam REVOLUTION lanceert het een reeks cocottes uit keramiek, die op alle warmtebronnen, in de oven én de microgolfoven gebruikt kunnen worden. En afwassen, dat doe je gewoon in de vaatwasser.

Revol kan, na jaren van doorgedreven onderzoek, eindelijk op de proppen komen met een innovatie die best indrukwekkend genoemd kan worden. Met REVOLUTION biedt het Franse merk immers trendy keramieken cocottes aan, die in de keuken multifunctioneel inzetbaar zijn. Want ze kunnen niet enkel in de oven en de microgolfoven geplaatst worden, maar ook op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien kunnen ze in de koelkast en de diepvriezer bewaard worden.

REVOLUTION biedt je met andere woorden een compleet andere kookbeleving en een immense vrijheid aan. De cocotte, die plaats je immers rechtstreeks van de diepvriezer in de microgolfoven en direct van de kookplaat naar de tafel, in één rechte lijn.

Daarnaast is REVOLUTION waterdicht en neemt het geen vetten, geuren en bacteriën op. De glazuurcoating met antikleefeigenschappen, die op het keramieken oppervlak is aangebracht, bevat geen zware metalen en zal geen vluchtige organische verbindingen uitstoten wanneer het verwarmd wordt. De materie is 100% recycleerbaar, milieuvriendelijk en vrij van toxische stoffen.

Ondanks de verhoogde weerstand van dit product, dien je toch nog enige voorzichtigheid in acht te nemen. Keramiek is en blijft gevoelig voor abrupte temperatuurverschillen. Zo is het aan te raden om de cocotte voor gebruik eerst aan de kook te brengen met slechts enkele centimeters water erin. Verder hoef je in principe nooit meer dan 60% van de kookplaatcapaciteit in te zetten, aangezien je voor het sudderen van stoofpotjes geen hoge temperaturen nodig hebt.

De olijke cocottes, die zowel in ronde en ovale vorm verkrijgbaar zijn, vormen een bijzonder leuke en handige aanvulling op je huidige kookassortiment, vooral als je graag met stoofpotjes en suddergerechten aan de slag gaat. Daarnaast ogen ze waanzinnig leuk op de tafel, dankzij hun unieke vormgeving en de kleurrijke deksels. Met REVOLUTION weet je zeker de show te stelen.

Verkrijgbaar vanaf september.

Ronde cocotte (19 cm) < € 89,90
Ronde cocotte (26 cm) < € 149,90
Ovale cocotte (32 cm) < € 189,90
Tajine (32 cm) < € 154,90
REVOL
Meer nieuwigheden:
ovenschotels
Gepubliceerd op : 6 juni 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5954)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5954) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :