beursnieuws

Home & Deco Trophy 2011, een meer dan welkom initiatief

De branche van de geschenkitems, tafelartikelen en keukenplezier verdient een bloemetje. Om die reden zal Comeos begin oktober 2011 dan ook voor de tweede keer de ‘Home & Deco Trophy’ uitreiken. Fabrikanten die een product willen inzenden en zo kans willen maken op een van de prestigieuze prijzen kunnen zich nog steeds inschrijven, uiterlijk op 31 juli.


Home & Deco Trophy 2011, een meer dan welkom initiatief
In oktober 2011 zullen voor de tweede keer de ‘Home & Deco Trophies’ overhandigd worden. Comeos zal, in navolging van de succesvolle eerste editie van vorig jaar, opnieuw een aantal toonaangevende producten uit de 'Home & Deco' branche onder één noemer, binnen een aantal categorieën, verenigen. Het product dat het best scoort op vlak van innovatie, design en originaliteit wordt vervolgens beloond met een invloedrijke ’Home & Deco Trophy’. De winnaars van vorig jaar kan je nakijken in de fotospecial Home & Deco Trophy 2010 - de winnende ontwerpen.

Dit jaar worden er prijscategorieën - minder dan 25 euro, tussen 25 en 50 euro, tussen 50 en 100 euro en meer dan 100 euro - gehanteerd, die vervolgens nog eens onderverdeeld worden in het beste geschenkidee voor een vrouw, een man en een kind. Wie als fabrikant graag een product wil laten opnemen binnen een bepaalde categorie of meer informatie hierover wil opvragen, kan dit door - voor 30 juni - contact op te nemen met Piet De Langhe van Comeos. Per productopname dient de fabrikant inschrijvingsgeld - € 175 - te betalen. Met slechts een beperkt budget kan men hier met andere woorden reeds een uitgebreid advertentieplatform bereiken.

De eerste editie kon alvast rekenen op een grote opkomst van merken en we rekenen erop dat ook nu weer de belangrijkste marktspelers de uitdaging zullen aangaan en hun topproducten inschrijven voor een aantal categorieën. Alle leden van Comeos zijn alvast opnieuw van de partij. Want het hoeft niet te verwonderen dat deze prijsuitreiking een belangrijke stap naar een toekomstige groei kan bieden en een dynamische wervelwind door de sector kan laten waaien. Met de nodige inspanningen kan dit evenement een belangrijke referentie in de volledige branche, en daarbuiten, worden.

Om die reden verbindt Comeos zich ertoe een aantal belangrijke organisatorische wijzigingen door te voeren. Naast de vakjury en het jurycomité zal er dit jaar ook beroep worden gedaan op een professionele persjury en een consumentenjury, die via het internetmagazine cuizine.be zijn stem zal kunnen uitbrengen. Gedurende één maand lang zullen alle geselecteerde producten immers online geraadpleegd kunnen worden, op zowel cuizine.be met 60.000 unieke bezoekers per maand, en op de gerelateerde website elektrozine.be met 200.000 unieke bezoekers per maand. De persjury wordt dan weer op een exclusief persevenement annex lunch uitgenodigd, waar zij de producten ook van dichtbij kunnen spotten en vervolgens hun favoriet kunnen aanduiden.

Comeos wenst door middel van het systeem met de vernieuwde categorieën de consument een gepast geschenkidee aan te bieden, aangepast aan alle prijsklasses, leeftijdscategorieën en voor hem én haar. Vorig jaar liet de belangenorganisatie immers een marktonderzoek uitvoeren, waaruit geconcludeerd kon worden dat maar liefst 56% van de ondervraagden op zoek gaat naar een geschenk op maat. Schuilt er een hobbykok in de vriendenkring, dan is de kans bijzonder groot dat de consument specifiek voor leuke keukengadgets of originele tafelaccessoires zal kiezen. De ‘Home & Deco Trophy’ kan dan ook voor de consument een belangrijke leidraad worden.'

Wie meer informatie wenst, kan contact opnemen met Piet De Langhe (Piet.DeLanghe@comeos.be).

Gepubliceerd op : 1 juni 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (2) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (5930)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (2) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (5930) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro

Nieuwigheden in huishoudelektro

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in huishoudelektro
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :