nieuws

Dossier: Vaderdag 2011 : Snijplanken uit bamboe

Snijplanken uit bamboe

Een robuuste snijplank, die zullen de snijlustige papa's ook wel kunnen gebruiken. Deze snijplank van Berghoff is vervaardigd uit het uiteinde van de bamboestengels en is bijgevolg het allerhardste deel ervan. Er mag dus wel op los gehakt worden.


Snijplanken uit bamboe
De snijplanken 'Earthchef' van Berghoff zijn allemaal vervaardigd uit bamboe en zijn bijgevolg bijzonder stevig. Deze snijplanken zijn daarentegen gemaakt uit het uiteinde van de stengels, het allerhardste gedeelte, en zijn hierdoor uiterst geschikt voor intensief snijden en hakken.

Deze snijplanken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: klein en medium. Daarnaast bevat deze reeks ook nog een vierkante snijplank en een tweezijdige snijplank, die beide gemaakt zijn uit de zijkant van de bamboe, dat minder goed bestand is tegen het zwaardere hakwerk.

Stopt jouw vader alles in de vaatwasser, dring er dan bij het afgeven van dit geschenk op aan om deze snijplank altijd met de hand af te wassen. Bamboe zal immers splijten wanneer het in de vaatwasser gewassen wordt.

3600268 < € 39
3600275 < € 32
Meer nieuwigheden:
BERGHOFF
snijplanken
Dossier: Vaderdag 2011 : Snijplanken uit bamboe


Gepubliceerd op : 1 februari 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: Vaderdag 2011

Een cadeautje vinden voor papa, is vaak veel moeilijker dan voor mama. Wie echter een hobbykok als vader heeft, kunnen wij uiteraard wel verder helpen. In dit dossier vind je allerhande geschenkideetjes. Maar denk je er echter aan om een keukenrobot, een blender, een sapcentrifuge of een mixer cadeau te geven, neem dan zeker een kijkje in ons dossier 'Food Preparation'.Dossier: Vaderdag 2011select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5913 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5913 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :