nieuws

Kookpotten met koele handvaten

De Cool+ technologie van WMF maakt voorgoed komaf met de immer aanwezige pannenlap op het keukenaanrecht. Ongeacht hoe lang of aan welke temperaturen de nieuwe kookpotten van WMF ook op het kookvuur blijven staan, de handvaten blijven permanent koel.


Kookpotten met koele handvaten
Een kookpot waaraan je je vingers kunt verbranden, we zijn er niet bijster tuk op. En WMF ook niet, zo blijkt, want het Duitse merk ontwikkelde de Cool+ technologie en rustte ineens ook een aantal nieuwe kookpottenreeksen met deze handige technologie uit. Het exclusieve systeem voorkomt namelijk de warmteoverdracht tussen de kookpot en de handvaten, door middel van rode siliconen ringen, wat meteen ook de herkenbaarheid van deze reeksen ten goede komt.

WMF voorziet zijn kwaliteitsvolle kookpottenreeks ‘Premium One’ van deze technologie, die dankzij het rode element ook een bijzonder designelement aangemeten krijgt. Daarnaast zijn de kookpotten voorzien van een universele bodem, TransTherm genoemd, bestaande uit een aluminium kern omkapseld met RVS, die de warmte weet vast te houden en te verspreiden over de volledige kookpot. De kookpotten zullen hierdoor ook na het uitzetten van het vuur nog lange tijd warm blijven.

De kookpottenreeks is vervaardigd uit Cromargan, het geregistreerde handelsmerk van WMF voor roestvrij staal 18/10. Cromargan bestaat uit een legering van 18% chroom, 10% nikkel en 72% staal. Chroom maakt het materiaal roestvrij, nikkel maakt het dan weer zuurbestendig en verleent het zijn glans. Staal wordt dankzij de toevoeging van de andere metalen veredelt en onverslijtbaar.

Ook verkrijgbaar als vierdelige kookpottenset, bestaande uit drie middelhoge kookpotten (16,20 en 24 cm) en een lage kookpan (€20 cm).

1788046040 < € 549
Meer nieuwigheden:
WMF
kookpotten
kookpottensets
Gepubliceerd op : 22 mei 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5916)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5916) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :