nieuws

In alle kleuren van de regenboog

Van de zon worden we altijd wel vrolijk en de serviezenreeks ‘Sunny Days’ van Thomas blijkt net hetzelfde effect teweeg te brengen. Een veelvoud aan kleurtjes, die we naar hartelust kunnen mixen en matchen, daar houden we wel van. En Thomas voegt nu nog een aantal hippe kleurtjes toe aan zijn assortiment.

De serviezenreeks ‘Sunny Days’ van Thomas is altijd erg in trek geweest. Geen wonder, de serviezenreeks is in maar liefst twintig verschillende kleurtjes verkrijgbaar en daar voegt Thomas nu nog twee hippe kleuren aan toe: oudroze en petroleumblauw.

Een kleurtje naar ieders wens, met andere woorden, maar ook de kans om naar hartelust te combineren en een bijzonder kleurrijke, vrolijke en bovenal zomerse tafel te creëren. Maar daar houdt het voorlopig niet op.

Met ‘Sunny Stripes’ wordt er nog een streepjesdecor aan het gamma toegevoegd. De dunne streepjes lopen in diverse kleurtjes over de borden en kopjes heen en zijn bovendien allemaal uit het huidige kleurenpalet van ‘Sunny Days’ ontleend. In de kopjes en het midden van de schoteltjes zit dan weer een leuk en speels kleuraccent vervat. Wie zijn bestaande servies wil aanvullen met streepjes of het streepjesdecor wil matigen met een effen kleurtje, kan hierdoor opnieuw eindeloos variëren.

En ook aan de kinderen werd gedacht. Met ‘All Nations’ krijgen jouw kinderen een kleurrijk palet van mensen en dieren voorgeschoteld, terwijl ‘Circus Fantasia’ dan weer elegante ballerina’s, musicerende clowns en olijke olifanten opvoert. Bestaat uit een beker, een ontbijtbord en een ontbijtkom.


'Sunny Stripes' ontbijtbord < € 9,50
'Sunny Stripes' koffietas met schotel < € 15,12
'Sunny Stripes' muslikom < € 16,50
'Sunny Days' - petrol - schaal < € 44
'Sunny Days' - petrol - beker < € 9,90
'Sunny Days' - pink - diep bord < € 12,50
'Sunny Days' - pink - beker < € 14,50
Meer nieuwigheden:
THOMAS
kinderserviezen
serviezensets
Gepubliceerd op : 18 mei 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (5901)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (5901) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table