nieuws

Voordelige messenblokken uit hout

Berghoff voegt een economisch alternatief toe aan zijn assortiment messenblokken, met de reeks ‘Eclipse’ die als instapmodel binnen het messengamma kan gelden.

Berghoff beschikt reeds over een groot aanbod van messenreeksen en bijhorende messenblokken, maar voegt daar nu met het oog op het budgettair standpunt nog een voordelige reeks aan toe. ‘Eclipse’ moet namelijk diegenen, die niet al te veel van hun budget in keukengerei en messen willen investeren, een economische oplossing aanbieden. Maar natuurlijk hoef je daarvoor op vlak van design geen al te grote offers te brengen. Want de gerenommeerde huisontwerper Frederik Aerts werd ingezet om zich over de vormgeving van deze messenreeks heen te buigen.

Liefhebbers van een hedendaags design zullen veeleer aangesproken worden door de messenreeks uit hoogwaardig staal, terwijl de messen met een greep uit zwarte kunststof diegenen zal aanspreken die liever vasthouden aan een klassiek design. Het design van de nieuwe messen is voorzien van een moderne toets. De overgang tussen de handgreep en het lemmet is bijna helemaal verdwenen en zorgt voor een gestroomlijnde vormgeving.

Vooral bij de messen die volledig uit hoogwaardig staal (x30CR13) vervaardigd zijn, komt dit des te meer tot zijn recht. De andere messenreeks is dan weer voorzien van een lemmet in hoogwaardig staal en een handgreep in zwart polypropyleen. De messen liggen dankzij deze materiaalkeuze dan ook bijzonder licht in de hand.

De messenblokken zijn beide vervaardigd uit lichtgekleurd hout. De ene biedt ruimte aan zes messen, de andere aan zeven messen. Het zesdelig messenblok bestaat uit een blok (22 x 15 x 16 cm), een koksmes (20 cm), een trancheermes (20 cm), een broodmes (20 cm), een universeel mes (12 cm) en een schilmesje (8 cm). Daarnaast kan je ook een gevogelteschaar apart verkrijgen, die je ook een plaatsje kunt geven. Onder het zwarte logo in het messenblok schuilt immers een extra ruimte.

Het zevendelige messenblok is opgedeeld in een blok (12 x 21 x 11 cm), een schilmesje (8 cm), een universeel mes (20 cm), een koksmes (20 cm), een trancheermes (20 cm), een broodmes (20 cm) en een schaar (20 cm). In dit design is er ook nog een zesdelige steakmessenset verkrijgbaar.


3700197 < € 31,90
3700173 < € 82,70
3700180 < € 22
Meer nieuwigheden:
BERGHOFF
messenblokken
messensets
Gepubliceerd op : 15 mei 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5899)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5899) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Julienne
    De term 'julienne' slaat op ingrediënten die in reepjes worden gesneden van ongeveer 1 tot 2 mm breed en 4 tot 5 cm lang. De afmetingen zijn niet echt strikt te nemen, zolang de volledige julienne maar een regelmatige vorm...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :