<< vorige 1 / 5 foto's volgende >>

fotospecial 5KSM156 EEB - KitchenAid

De krachtige, veeleer mannelijke, blauwe kleur van deze multifunctionele keukenrobot zal er onmiddellijk voor zorgen dat het toestel de ster van het keukenaanrecht wordt. De multifunctionele keukenrobot 'Artisan' is bovendien ook het ultieme werktuig voor in jouw keuken, hij neemt je immers de lastigste en meest tijdrovende keukentaken uit handen.

Het robuuste toestel, dat volledig uit metaal opgebouwd is, biedt je de perfecte combinatie tussen efficiƫntie, design en kracht. De planetaire mengbeweging en de directe aandrijving zorgen ervoor dat de ingrediƫnten tot de boord van de kom homogeen geroerd worden: je hoeft nooit meer zelf te roeren.

De snelheidsregelaar heeft tien standen voor, onder meer, het kloppen van eiwitten en het kneden van brooddeeg (tot max. 1,2 kg standaardbloem of 1 kg volkorenbloem). De grote, gepolijste RVS-kom van 4,83 liter is ideaal voor het bereiden van kleine en grote hoeveelheden voedsel. Het toestel is voorzien van deze toebehoren: platte menghaak, kom van 4,83 liter met ergonomisch handvat , deeghaak, draadgarde en schenkschild. Gratis kookboek ter waarde van 40 euro bij aankoop van Artisan Keukenrobot. Versie in elektrisch blauw.

5KSM156 EEB - KitchenAid <  € 629,-
(waar te koop)

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
advertentie :