nieuws

Perfect garen met nieuwe KitchenAid ovens

Neem geen genoegen met een gewone heteluchtoven en kies er eentje uit die allerhande professionele kookfuncties aanbiedt. Zoals een toestel uit de nieuwe generatie heteluchtovens van KitchenAid, Twelix of LAB, die ten alle tijde de allerbeste kookresultaten kunnen garanderen.

KitchenAid lanceert een nieuwe generatie heteluchtovens en blijft daarbij naar goede gewoonte inzetten op innovatieve technologieën, die het met veel plezier aan de professionele keukens ontleent. De blikvanger, de Twelix-oven, is bijvoorbeeld voorzien van een exclusief convectiesysteem met twee verwarmingselementen, dat een 100% gelijkmatige warmteverspreiding in de volledige oven creëert. En jouw kookkunsten tot een hoger niveau zal weten te tillen.

De perfecte garing, dankzij Twelix

Wanneer je met de oven aan de slag gaat, is een perfecte garing van je gerechten, of het nu om een taart of een stuk gebraad gaat, essentieel. Maar in de praktijk is die niet altijd even gemakkelijk na te streven. Om die reden ontwikkelde KitchenAid een exclusief convectiesysteem met twee verwarmingselementen in de vorm van een halve cirkel, waarbij de temperatuur in de oven onderaan, bovenaan en in het midden exact hetzelfde is. En je met andere woorden een 100% gelijkmatige warmteverspreiding creëert.

Hierdoor kan je met de verschillende niveau’s tegelijkertijd werken. Plaats je bijvoorbeeld koekjes op zowel het eerste, het tweede als het derde niveau, dan zullen alle koekjes precies even gaar/krokant/doorbakken uit de oven tevoorschijn komen. Maar ook de twee extra functies, Tweli-base en Tweli-grill, dragen bij tot schitterende resultaten.

Met Tweli-grill activeer je het bovenste verwarmingselement, dat ideaal is om te grillen. Wil je op twee verschillende niveau's grillen, dan is dit uiteraard mogelijk. Terwijl het gerecht op de bovenste bakplaat aan het grillen is, wordt het gerecht op de onderste bakplaat verwarmd en gegaard. Het volstaat om, halverwege de kooktijd, de bakplaten even om te wisselen.

Met Tweli-base activeer je vervolgens het onderste verwarmingselement. Hiermee bekom je knapperige pizzabodems of taartbodems, zonder het risico op een uitgedroogde bovenkant. Daarnaast beschikt deze oven ook over 33 kookfuncties, 16 professionele kookfuncties - 5 braden, 5 patisserie en 6 bakkerij - 9 speciale functies ‘lage temperatuur’en 5 traditionele functies. Inhoud: 67 L.

LAB, de multifunctionele oven met bijzondere functies

De nieuwe LAB-oven is net als de Twelix uitgerust met talrijke functies die het bakken en braden voor de gebruiker vergemakkelijken, waaronder 16 professionele functies - 5 braden, 5 patisserie en 6 bakkerij. Maar daarnaast zijn het vooral de speciale functies, die deze oven tot een bijzonder toestel maken. Zo beschikt het toestel over een functie ‘lage temperatuur’ waarbij je kan kiezen uit ontdooien, deeg laten rijzen, fruit en groenten drogen, yoghurt bereiden, ‘slow cooking’ of warm houden.

LAB-oven < € 1299 of € 1599 - met pyrolyse
Twelix-oven < € 1699 of € 1999 - met pyrolyse
Meer nieuwigheden:
KITCHENAID
oven
Gepubliceerd op : 11 mei 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (5887)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (5887) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro