<< vorige 1 / 5 foto's volgende >>
Wie op etentjes vaak volkomen inspiratieloos één of andere variant op chocoladetaart, fruitsalade of vanilleijs op tafel tovert, zal het inspirerende kookboek ‘Modern Zoet’ met niets meer of minder dan open armen ontvangen.

Verrassende desserts, die bovendien ook nog eens lekker zijn, en op een originele manier worden gepresenteerd, die kan je helaas op je vijf vingers tellen. Tenzij je misschien met een dessertlepel in de mond bent geboren, maar dat zal bij de meesten onder ons wel niet het geval zijn.

Toch hoeft dat echter helemaal geen drama te zijn. Kris Goegebeur, banketbakker en chocolatier van beroep, die bovendien ooit nog door de Weekend Knack tot één van de tien beste bakkers van België werd verkozen, reikt ons in het kookboek ‘Modern Zoet’ dé geheimen voor het bereiden van hedendaagse lekkernijen aan.

Modern Zoet - © Tony Le Duc, Minestrone Culinaire Uitgeverij, ISBN 9077695036 < € 25

laatste nieuws in table

meer nieuws in table
advertentie :