<< vorige 1 / 5 foto's volgende >>

fotospecial Robuust wafelijzer voor Brusselse wafels - KitchenAid

Overheerlijke wafels uit grootmoeders tijd, met diepe gaten, die bak je met dit wafelijzer van KitchenAid. Het optimale bakprocédé wordt verkregen door de roterende wafelijzers, waardoor het deeg zich gelijkmatig over de ijzers zal verdelen.

De bakplaten van het toestel zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat het reinigen van de ijzers gemakkelijk gaat, en een afvoerkanaaltje dat het overlopen van het deeg tegengaat. Het baktijddisplay geeft aan wanneer het toestel voorverwarmd is, een alarmfunctie laat weten wanneer je kan beginnen smullen.

Om dat perfecte resultaat constant aan te houden, kan je de baktemperatuur niet wijzigen. Wil je toch een donkerdere en knapperigere wafel, dan stel je gewoon de timer wat langer in. De dubbelzijdige deksels en handgrepen van deze wafelmachine zitten veilig geïsoleerd in het roestvrijstalen, afgeronde design. Ook de knoppen en functies zijn stevig, overzichtelijk geplaatst en eenvoudig te bedienen. Verkrijgbaar in keizerrood, zwart, amandelwit en metaalgrijs.

5KWB100EPM - KitchenAid <  € 349,-
(waar te koop)

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
advertentie :