nieuws

Dossier: Ambiente 2011 : Ambiente 2011 - Ecopannen met innovatieve coating

Ambiente 2011 - Ecopannen met innovatieve coating

De ecologische braadpannenreeks van Mepra breidt uit. De ECOPANNEN zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zorgen bovendien voor een vrolijke noot dankzij een waaier aan kleurenopties.

Het Italiaanse familiebedrijf Mepra heeft reeds een kwalitatieve reputatie wat keukengerei uit inox betreft. Het merk besloot een tijdje geleden te investeren in onderzoek naar duurzaam en milieuvriendelijk materiaalgebruik en kwam naar buiten met een eco-keramische braadpannenreeks. Dit ECOPAN assortiment staat nu volledig op punt.

Het geheim van de ECOPAN zit hem in de witte, keramische coating. Dit materiaal heeft niet enkel een uitstekende hittebestendigheid, maar is ook enorm sterk. Op die manier bespaar je jezelf een hoop tijd en energie. Een bijkomend voordeel is dat het keramische oppervlak er voor zorgt dat de sterke smaak en aroma's van je gerechten geheel intact blijven.

Het milieuvriendelijke aspect wordt gegarandeerd door een 'clean' productieproces. Het vervaardigen van dit materiaal stoot geen giftige stoffen uit en bevat geen PTFE's of PFOA's. De ECOPANS voldoen zo aan de VOC-regulaties omtrent vluchtige organische verbindigen. Dit wil zeggen dat je niet enkel tijdens het produceren, maar ook tijdens het koken niet aan schadelijke stoffen wordt blootgesteld. Gezond koken krijgt opeens een geheel nieuw perspectief.

De lijn bestaat uit braadpannen in vier verschillende maten, een wokpan, een lage kookpot en een diepe kookpan. De verschillende pannen zijn verkrijgbaar in 6 trendy kleurtjes: wit, zwart, olijfgroen, oranje, rood en violet.

Prijzen zijn nog niet beschikbaar.

Meer nieuwigheden:
MEPRA
wokpannen
kookpotten
braadpan
Dossier: Ambiente 2011 : Ambiente 2011 - Ecopannen met innovatieve coating


Gepubliceerd op : 14 mei 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: Ambiente 2011

Wie de nieuwste trends op vlak van de gedekte tafel en/of keukengerei wil ontdekken, moet daarvoor op Ambiente zijn. Er viel dus weer heel wat moois te ontdekken op Ambiente 2011. Een trendrapport vind je hier.Dossier: Ambiente 2011


De nieuwste trends op het vlak van de gedekte tafel en keukengerei zijn de volgende: het gebruik van ruwe, natuurlijke materialen, pastelkleurtjes uit de jaren vijftig, een ongekende mix van materialen, kleuren en motieven en verfijnde designs.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5551 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5551 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Pakkahout
    Pakkahout wordt voornamelijk gebruikt voor messenheften. Het is ebbenhout dat versterkt wordt met synthetisch materiaal. Zo kan het materiaal het comfort en de esthetiek van het hout behouden, maar tegelijkertijd de hygiëne...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :