nieuws

Een keukentafel om op te koken

Schüller komt binnen het strakke NextLine-gamma naar buiten met de NL500, het greeploze broertje van de al eerder uitgebrachte versie binnen de Next125-lijn. De kenmerkende stijlvolle combinatie van lavazwart met reliëf en hout wordt opnieuw geïnterpreteerd.

De ontwerpers van NextLine houden zich aan een helder, strak concept: de lijn. En dan vooral de horizontale lijn. Deze verwijzing naar de horizon biedt een bepaalde referentie binnen een ruimte, waardoor oriëntatie en rust gecreëerd worden. Niets verstoort deze optiek, integendeel, elk detail onderstreept en versterkt de horizontale lijn. Zo is er het opvallende tafelelement, dat hier als kookeiland gebruikt wordt. De kooktafel met werkblad in fijn porseleinen aardwerk verwijst naar een archaïsche, traditionele keukentaal, die het strakke moderne interieur een herkenbare, gezellige touch geeft. Het kookeiland is ook makkelijk te combineren met de eetkamermeubelen uit natuurlijk walnoot of asgrijs, die met dezelfde vormentaal ontworpen zijn.

Het duurzaam materiaalgebruik, natuurlijk grijs eik en een geïntegreerde aluminium greepfront, zorgt voor een elegant contrast en een degelijke uitstraling. Er is een gamma van veertien verschillende matte lakkleuren met textuur beschikbaar, om het contrast nog levendiger te maken. Een aangename verrassing in de cross-over met Next125, is het in de prijzen gevallen NextCube-systeem. Hierbij zorgen rechthoekige boxen voor een geordend, gesloten en clean opbergsysteem. De box kan opengeklapt worden wanneer het geïntegreerde bestek, stopcontact, kruidenpotje, porseleinschaalte of dergelijke van dienst is. De stralende rails worden afgebakend door twee horizontale verlichtingselementen, waardoor de horizontale lijn opnieuw letterlijk in de schijnwerpers komt te staan.

Meer nieuwigheden:
keukens
Gepubliceerd op : 9 mei 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (5593)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (5593) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
cuizine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
  • Corian
    Corian is een massief oppervlaktemateriaal met veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Het is functioneel en buitengewoon duurzaam en wordt zowel gebruikt in huis als in verschillende commerciële sectoren, van hotels tot gezondheidszorg...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :