nieuws

Dossier: Vaderdag 2011 : Vrijstaand koffietoestel van Miele

Vrijstaand koffietoestel van Miele

Miele lanceerde zo’n dertien jaar geleden zijn allereerste inbouwkoffiezetapparaat. Nu volgt ook een vrijstaand koffietoestel, maar dan wel in een bijzonder compact formaat, zodat er voldoende werkruimte op het keukenwerkblad voor handen blijft.


Vrijstaand koffietoestel van Miele
Niet iedereen beschikt over een ruime keuken, en niet iedereen wenst een inbouwkoffiezetapparaat in huis te halen. Om die reden ontwikkelde Miele zijn allereerste vrijstaande koffietoestel CM 5100, dat dezelfde resultaten als de inbouwtoestellen evenaart, maar dankzij zijn compacte formaat ook op het keukenwerkblad niet al te veel kostbare ruimte inneemt.

Het vrijstaande toestel is uitgerust met de bestaande Miele-technologie - de waterunit, pomp en percolator die voor de inbouwtoestellen werden gebruikt, zijn ook in de CM 5100 ingebouwd - en doorstaat dus uiteraard ook de test om maar liefst 50.000 kopjes koffie te zetten. In levensduur omgerekend, blijkt dit een gemiddelde van 20 jaar.

Met de CM 5100 kan je qua formaat niet enkel espresso, koffie, een dubbele espresso of een dubbele koffie gaan klaarmaken, je kunt ook een volledig gepersonaliseerde koffie bereiden, waarbij je zelf de hoeveelheid bonen en de temperatuur kunt instellen. Bovendien komt ook de fijnproever aan zijn trekken door de bereiding van latte macchiato, cappuccino, hete melk en melkschuim.

Ook op vlak van gebruiksvriendelijkheid scoort dit toestel hoge cijfers. Alle onderdelen, zoals bijvoorbeeld de percolator, zijn gemakkelijk te verwijderen én te reinigen. Ook het display, dat in 14 verschillende talen geprogrammeerd kan worden, is gemakkelijk te hanteren. Verkrijgbaar in zwart en wit, voorzien van een roestvrijstalen front met een metalen kopjesrek.

Vanaf midden januari zal dit koffietoestel te koop aangeboden worden.

CM 5100 < € 999
Meer nieuwigheden:
MIELE
espressomachine
Dossier: Vaderdag 2011 : Vrijstaand koffietoestel van Miele


Gepubliceerd op : 28 februari 2011 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: Vaderdag 2011

Een cadeautje vinden voor papa, is vaak veel moeilijker dan voor mama. Wie echter een hobbykok als vader heeft, kunnen wij uiteraard wel verder helpen. In dit dossier vind je allerhande geschenkideetjes. Maar denk je er echter aan om een keukenrobot, een blender, een sapcentrifuge of een mixer cadeau te geven, neem dan zeker een kijkje in ons dossier 'Food Preparation'.Dossier: Vaderdag 2011select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5913 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5913 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro

Nieuwigheden in huishoudelektro

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in huishoudelektro
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :