tips

Kerstshopping: de leukste cadeautips : Klaar voor de feestdagen met deze funcookingtoestellen

Klaar voor de feestdagen met deze funcookingtoestellen

Tijdens de feestdagen worden de fonduestellen, grillplaten en raclettetoestellen massaal uit de kast gehaald. Wij tonen er hier enkele, om jullie op weg te helpen, en wie weet vind je er wel eentje die je cadeau kunt geven.


Klaar voor de feestdagen met deze funcookingtoestellen


  Lekker met z'n tweetjes - Nova
Als je maar met zijn tweetjes bent, dan heeft het geen zin om een grill met een gigantische grillplaat boven te halen.

Deze compacte, multifunctionele grill is dan ook ideaal voor kleine gezinnen die graag een gezellige tête-à-tête beleven, boven een heerlijk stukje gegrild vlees. Bovendien kan je er, naast de diverse grillgerechten, ook nog croque monsieurs en wafels mee klaarmaken, dankzij de extra wisselplaten. Alle platen zijn ook voorzien van een antiaanbaklaag, zodat ze gemakkelijk te reinigen zijn.

NOVA 110301 < € 39,95 waar te koop
  Outdoorkitchen in klein formaat - Boretti
Plan je een winterse barbecue in de tuin, inclusief terrasverwarmers, dan komt deze kleine outdoorkitchen perfect van pas.

De 'Bambino' is qua formaat misschien wel de allerkleinste uit het assortiment van de outdoorkitchens van Boretti, maar qua prestaties hoeft hij zeker niet onder te doen. Dankzij zijn kleine formaat is hij uitermate geschikt voor kleine gezinnen, of gezinnen die over een niet al te groot terras beschikken, al hoef je je zeker geen zorgen te maken indien je toch een grotere groep op bezoek hebt, want ondanks het kleine formaat ben je met de 'Bambino' toch in staat meerdere monden te voeden.

De 'Bambino' is trouwens volledig inklapbaar, zodat je hem ook gemakkelijk in de auto kunt meenemen op vakantie. Ideaal dus ook voor op campings. Het toestel werkt op gas, en met een klein gasflesje kom je al een gans eind.

BORETTI Bambino < € 195 waar te koop
  Multifunctionele funcooker - Princess
Een toestel waarmee je aan tafel zowel kunt grillen, fonduen als stomen, dat kunnen we alleen maar toejuichen.

De zware, gietijzeren pan laat je toe om te gaan fonduen op basis van water en je kan er ook vis of groentjes mee gaan stomen. Op de bakplaat kan je vlees gaan grillen op een gezonde manier, want de overtollige olie en het vet worden automatisch naar het vetopvangbakje geleid.

Het toestel is voorzien van een antikleeflaag, dus gemakkelijk te reinigen. Ook gemakkelijk demonteerbaar. Compleet met 6 fonduevorkjes, fonduering en regelbare thermostaat. Vermogen: 1400 W.

PRINCESS 162290 < € 79,95 waar te koop
  Fonduestel met thermoplastieken wand - Tefal
Met een fonduestel moet je ten allen tijde op je hoede zijn, dat weet iedereen. De toestellen die nu op de markt komen, zijn echter zo uitgerust dat het veiligheidsrisico grotendeels teniet wordt gedaan.

De kookpot van dit fonduestel is om die reden voorzien van thermoplastieke wanden. Het toestel is ook uitgerust met een regelbare thermostaat voor verschillende fonduesoorten, een geïntegreerde vorkhouder voor ergonomisch gebruik en een afneembare kookpot, die in vaatwasser gewassen kan worden. Vermogen: 800 W.

TEFAL EF 2550 < € 69,99 waar te koop
  Barbecue/tafelgrill met deksel - Cloer
Met deze handige barbecue/ tafelgrill kan je comfortabel grillen, zonder lang te moeten wachten vooraleer het toestel voldoende opgewarmd is en zonder vetten te verbranden, wat wel eens kan voorkomen bij een houtskoolgrill.

Het toestel heeft een afneembare bakplaat en afneembaar deksel, een vetopvangbakje en een traploos instelbare temperatuurregelaar. Grootte: 31,5 x 49 x 67,5 cm. Grootte grilloppervlak: 56 x 41,5 cm. Gewicht: 7,1 kg. Eenvoudig te reinigen.

CLOER CL 6588 < € 159,99 waar te koop

Meer nieuwigheden:
grill
fondue
fun cooking
gasbarbecue
Kerstshopping: de leukste cadeautips : Klaar voor de feestdagen met deze funcookingtoestellen


Gepubliceerd op : 25 november 2010 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Kerstshopping: de leukste cadeautips

Het is stilaan weer tijd om de winkelstraten en -centra in te duiken en op zoek te gaan naar het geschikte kerstgeschenk.Kerstshopping: de leukste cadeautips


Maar bijna de helft van de Belgen, en dan vooral mannen, hebben een grondige hekel aan kerstshoppen, blijkt deze week nog uit een enquête van Mastercard. Met onze kerstlijst vol tips over elektronische producten ben je de drukte in de winkels voor. Vind je niet je gading tussen de producten, dan kan je altijd onze website zelf doorbladeren. Daar zal zeker iets tussen zitten voor jouw smaak en budget.

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5439 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5439 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :