varia

Stem op jouw favoriete sommelier!

Wil jij graag een sommelier in de bloemetjes zetten, breng dan zeker vóór 15 december jouw stem uit. Want voor de tweede maal op rij zal in maart 2011 de ‘Sommelier of the year’verkozen worden, en ook jouw stem telt.

De tweede editie van de verkiezing ‘Sommelier of the year’ is een feit. In 2011 zal de prestigieuze titel opnieuw door slechts één iemand worden weggekaapt, en daar kunnen wij allemaal een steentje aan bijdragen. Wij kunnen immers tot 15 december onze stem uitbrengen, zodat de sommelier die volgens ons als geen ander wijn aan gerechten weet te koppelen, in de prijzen valt.

Om de keuze ietwat te vergemakkelijken, maakten de organisatoren van het evenement, resp. de firma Meyhui en de culinaire jaargids Foodprint, voor jou reeds een voorselectie van vijf kandidaten per provincie. Niets weerhoud je er echter van om ook zelf je lievelingskandidaat naar voren te schuiven, indien die niet op de lijst voorkomt.

Daarna wordt op basis van dit aantal stemmen één winnaar per provincie geselecteerd. De provinciale laureaten zullen dan onderling en in overleg met een onafhankelijke jury de officiële winnaar van de titel ‘Sommelier of the Year’ bekendmaken. Dit zal, net als in 2010 trouwens, tijdens het culinaire topevenement ‘Flemish Primitives’ gebeuren. Vorig jaar kwam Pieter Verheyde van het Hof Van Cleve als grote overwinnaar uit de bus. Heb jij een voorkeur voor dit jaar, vergeet dan niet je stem uit te brengen op de website van Sommelier of the year.

Gepubliceerd op : 25 november 2010 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (5423)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (5423) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be

laatste nieuws in table

meer nieuws in table