dossier

Workshop: Inmaken als 'hippe' bewaartechniek

Leve de lente, leve de knapperige asperges, sappige aardbeien of zachte vleestomaten. En wie deze overheerlijke groenten en fruit ook deze winter nog met smaak wil verorberen, kan zich net als wij in een zelfcursus 'inmaken', of 'Wecken' zoals het ook wel genoemd wordt, onderdompelen.


Workshop: Inmaken als \'hippe\' bewaartechniek




De mensheid houdt zich al sinds jaar en dag bezig met het aanleggen van voorraden: producten werden gepekeld of ingezouten, tot modernere technieken zoals koelen of invriezen een evidentie werden. Maar ook het inmaken van producten is ťn blijft een bewaartechniek die we niet zomaar terzijde mogen schuiven.


Meer nieuwigheden:
WECK
aansteker
keukenhulpen
broodtrommel
voorraaddozen
capsulehouders
meer ...

   Print dossier

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5030 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=5030 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

Gepubliceerd op : 2 juni 2010 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

laatste nieuws in table

meer nieuws in table
  • Chippen
    Chippen is het afbreken/ afsplinteren van stukjes porselein.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
MAAK UW KEUZE IN TABLE :