varia

Met de hand te bedienen 'keukenhulpjes'

Wie om de één of andere reden geen elektrische keukentoestellen in huis kan/wil halen, hoeft niet te gaan wanhopen, want er zijn ook heel wat handmatige toestellen op de markt, die het werk van alledag helpen te vergemakkelijken.

Een goede voorbereiding maakt het verschil, en dankzij allerhande keukenhulpjes gaat het koken, en vooral de voorbereiding op het koken, je veel gemakkelijker af. Ondertussen bestaat er al voor elke functie, hoe klein dan ook, een handig toestelletje, maar wij sommen de belangrijkste even voor jou op.

Prep Chef Pro - Berghoff

Met deze zevendelige Prep Chef Pro van Berghoff kan je naar hartelust gaan versnijden, versnipperen en hakken. Deze rasp bestaat uit 7 aparte onderdelen, waaronder 1 rubberen onderleggertje, 1 centraal deel en 5 snijkegeltjes voor het snijden in julienne, het hakken, versnipperen, wafelen en in schijfjes snijden. Alle onderdelen zijn gemaakt uit 18/10 roestvrij staal en afgewerkt in een zinklegering.


Prep Chef Pro 3500414 < € 306


Uienhakker - WMF

Met deze uienhakker van WMF kan je eindelijk uien hakken zonder daar tranen bij te vergieten, en je kan ze daarnaast nog bewaren in het bijhorende reservoir. Deze uienhakker heeft zeer sterke en stabiele lemmeten van edelstaal en een kunststof behuizing met afsluitbare voorraadhouder. Het toestel is vervaardigd uit Cromargan, het geregistreerde handelsmerk van WMF voor roestvrij staal 18/10.

06 3437 6040 < € 49,90


Cliq Garlic Crush - Prepara

De ene lookpers is de andere niet. En deze lookpers is een echte aanrader: dankzij het gepatenteerde mechanisme kan jij met slechts één hand moeiteloos look gaan persen, zonder daar veel mankracht voor in te hoeven zetten. Bovendien is de lookkamer heel wat groter dan een vergelijkbaar toestel, er kunnen 6 volledige teentjes look in. En het beste laten we voor laatst, want de lookpers mag na gebruik de vaatwasser in.

Cliq Garlic Crush < € 31


Aardappel -en groentensnijder 1180 - Westmark

Met de friet -en groentesnijder van Westmark snij je in een wip frietjes en allerhande sticks van fruit en groenten, voor lekkere slaatjes of dips. Dit apparaatje is voorzien van 3 verschillende, roestvrije messenplaatjes, die verschillende snijresultaten bekomen. Deze messenplaatjes hebben volgende groottes: 9 x 9 mm, 10 x 10 mm, 12 x 12 mm. Verder is dit toestel ook uitgerust met een zeer effectieve zuigvoet.

1180 < € 28


Flavour Shaker - Jamie Oliver

De Flavour Shaker is niet bepaald gloednieuw, maar toch een product dat meer dan de moeite waard is voor wie graag in de keuken staat en graag geniet van een huisgemaakte pesto of vinaigrette. In één handomdraai haal je met de Flavour Shaker alle aroma's uit kruiden, noten, citrusschillen, ... en dat terwijl de keuken mooi netjes blijft. op zoek naar een handige variant op een vijzel of een dressuurruiter, hier heb je hem.

Flavour Shaker paars< € 36,95


Mini-spiraalsnijder - Lurch

Uiterst handige spiraalsnijder, die aardappelen, wortels, ajuinen en radijzen in spiraalvorm snijdt. Het is ook mogelijk met dit toestel spaghettislierten uit groenten te snijden. Het heeft drie uitwisselbare messen uit roestvrij staal voor verschillende diktes, vier zuigvoetjes voor veilige stand en een opslagruimte voor de messen.

Mini-spiraalsnijder < € 13,95


Swing mandoline - de Buyer

Met deze robuuste en professionele mandoline kan jij voortaan heel erg snel en gemakkelijk groenten gaan versnijden. Deze mandoline is voorzien van dubbele, horizontale messen (getand en effen) en messen voor het snijden van julienne in verschillende stijlen, zodat je altijd verrassend uit de hoek kan komen. Dit toestel is bovendien voorzien van een beveiligingsknop bovenop het eigenlijke messensysteem zodat je vingers niet in aanraking kunnen komen met de vlijmscherpe messen. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Swing mandoline < € 99,95Gepubliceerd op : 1 september 2009 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (4996)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (4996) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen
  • Deba
    DEBA is een schattig en dapper stuk. De vertaling? Naar voren staand lemmet. Traditioneel wordt dit mes als een kleine bijl gebruikt. Daarom bezit de Deba ook een krachtig en breed lemmet dat éénzijdig geslepen is. Met...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
MAAK UW KEUZE IN KITCHEN :