kookboeken

Qooq, de keukencomputer

Een computer, speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de keuken, dat is de Qooq.

De meeste hobbykoks hebben wel al eens een laptop mee de keuken in gesmokkeld, of natuurlijk een iPod, om nieuwe recepten te gaan uitproberen, maar meestal kan er na de kooksessie ook perfect vanaf gelezen worden wat de chef in kwestie klaargemaakt heeft. Leg er dan een handdoek, of iets dergelijks, over horen we de critici ons toefluisteren, maar waarom zouden we, als er zoiets als de Qooq bestaat.

Een computer voor in de keuken, zo kun je de Qooq het best omschrijven. Een hulpmiddel waardoor de hobbykok gemakkelijk toegang krijgt tot recepten en allerhande keukenweetjes, en dat kan allemaal met deze keukencomputer. Culinaire technieken bekijken op video, zoals het fijnhakken van ajuin, of culinaire fiches oproepen over aubergines, de infodatabase is zeer uitgebreid en gevarieerd.

Maar jammer genoeg, is er een onoverkomelijk minpunt hieraan verbonden, namelijk dat er met de Qooq geen internetverbinding mogelijk is. Er is weliswaar, zoals hierboven vermeld, een enorme database voorhanden, waarin 2000 recepten kunnen worden opgeslagen en waarmee er maandelijks receptenupdates te verkrijgen zijn, maar jouw eigen gepersonaliseerde verhaal kun je er niet in kwijt.

Dat brengt ons dan natuurlijk bij de logische vraag of we bereid zijn hiervoor 349 euro neer te tellen. In een perfecte wereld waarbij we niet op een eurocent meer of minder moeten letten, gegarandeerd, maar in tijden van crisis? Nu, deze vraag doet ons alvast grondig op de zaken vooruitlopen, want voorlopig is dit toestelletje enkel in Frankrijk, en dus in het Frans verkrijgbaar. A bientôt alors!


Meer nieuwigheden:
aansteker
keukenhulpen
broodtrommel
voorraaddozen
capsulehouders
meer ...
Gepubliceerd op : 25 december 2009 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (11) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (4662)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (11) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (4662) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken
cuizine.be
kookboeken

laatste nieuws in table

meer nieuws in table
  • RED DOT
    Sinds 1955 is er jaarlijks een Red Dot Product/Design/Communication Award. De red dot is voor een product of idee, een internationaal herkende kwaliteitsstempel.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9