beursnieuws

Ambiente Italia gaat door in 2010

Ambiente Italia zal voor de eerste keer doorgaan in Rome van 6 tot 8 juni. Deze nieuwe internationale highlight voor de sector zal de verkoop de best mogelijke kans geven om producten te bestellen, zakencontacten te leggen en de laatste trends te ontdekken.


Ambiente Italia gaat door in 2010
De locatie zelf heeft veel potentieel, niet alleen omdat het de hoofdstad van Italië is, maar ook door zijn geografische ligging. Ambiente Italia biedt handelaars in de Mediterrane regio een uitgelezen kans om unieke producten te bestellen voor het huis, de keuken en geschenken. Daarbij kunnen ze inspiratie opdoen voor het maken van attractieve toevoegingen voor hun eigen assortimenten.

Er wordt verwacht dat het aantal Europese consumenten zal stijgen tot om en bij de 400 miljoen in 2012. De beurs in Rome is gebaseerd op het concept van Ambiente in Frankfurt. Ambiente Italia zal het evenement ook in drie hoofdsecties splitsen: Dining, Giving en Living.

Wisselen van kant
Volgend jaar meet Ambiente zich ook een andere look aan. In 2010 zal de beurs terug doorgaan in Frankfurt op 12 tot 16 februari. Het is de bedoeling dat de veranderingen het bezoeken van de beurs efficiënter en doelgerichter maken.

De nieuwe hall 11 zal voor het eerst deel uitmaken van de beurs, daardoor zullen de drie hoofdbeurzen die onder de noemer Ambiente vallen, van kant verwisselen. Dining, die handelt over tafel, keuken en huishoud, zal de hallen 1 tot 6 beslaan en zal zich daardoor voor het eerst in het oosten bevinden. Living, de beurs voor binnenhuisinrichting en meubels, zal verhuizen naar de westelijke kant van het gebouw.

Gepubliceerd op : 3 maart 2009 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (2) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (4023)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (2) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1061 and a.id not in (4023) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be
beursnieuws
cuizine.be

laatste nieuws in table

meer nieuws in table