varia

De rol van klein elektro op Ambiente

Sinds enkele jaren vormen kleine elektronische toestellen een vast onderdeel van de grote consumentenbeurs Ambiente. Wat is hun rol op deze beurs?


De rol van klein elektro op Ambiente
Tussen huisraad, cadeaus en wonen treffen we op Ambiente ook klein elektro aan. Deze worden meer en meer belangrijk in de lifestylewereld. Technisch hoog uitgerust en met een modern design zijn de kleine elektronische toestellen vandaag niet langer enkel nuttige hulptoestellen, maar vooral lifestyleproducten die de keuken en de woonkamer opfleuren.

De kleine elektrische toestellen worden thematisch verweven met de sectoren tafel, keuken en huisraad. De samenwerking binnen dit productaanbod wordt met het groeiende lifestylekarakter van klein elektro steeds belangrijker.

De versmelting tussen werk-, woon- en leefruimte en het groeiende prestige, stelt kwalitatieve kleine elektrische toestellen gelijk aan stijlvolle decoratievoorwerpen. De vernieuwde interesse voor koffie, in het bijzonder espresso, draagt in Europa bij tot het succes van de kleine elektrische toestellen.

Ook in 2009 nemen de kleine elektrische toestellen op Ambiente een belangrijke plaats. Zo’n 50 aanbieders waaronder Cloer, Cuisinart, Kitchen Aid, Nespresso en vele anderen zullen er aanwezig zijn.

Voor de derde maal gaat de Koffieolympiade van de Europese vereniging voor koffiespecialiteiten SCAE door. De professionele wedstrijd focust op koffiegenot, de barista (een specialist in het bereiden van espresso) en het brandambacht.

Lees ook: Vooruitblik op Ambiente 2009

Gepubliceerd op : 13 februari 2009 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (3988)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (3988) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • AquaControl
    stelt u gerust door de hoeveelheid water te meten die in de vaatwasser terechtkomt. Als er een lek wordt geconstateerd, verhinderen sensoren dat er water in de vaatwasser komt.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9