varia

Love Food-kookboek: recepten uit het vrouwentennis

Whirpool ondersteunt als hoofdsponsor al drie jaar de WTA-toernooien in het vrouwentennis. Rode draad doorheen de sponsoring is de 6th Sense-techologie van Whirlpool.


Love Food-kookboek: recepten uit het vrouwentennis
Het 6th Sense-gamma denkt in uw plaats. Geavanceerde snufjes meten en controleren de prestaties en passen ze aan om schitterende resultaten te leveren met een minimale inspanning en verbruik. Kenmerken als precisie, controle en intuïtie zijn ook de kwaliteiten van de speelsters.

Om de sponsoring in de verf te zetten heeft Whirlpool een kookboek uitgebracht met recepten van 's werelds beste tennisspeelsters, waaronder onze eigen Justine Henin, Lindsay Davenport, Maria Sharapova en Serena Williams. Er zijn 30 maaltijden - verdeeld in categorieën als first service, second service en sweet spot - die makkelijk te volgen zijn en weinig voorbereiding of kooktijd volgen. Het boek bevat ook citaten van de speelsters en werpt zo een blik op de keukengeheimen van de speelsters.

In dit kookboek kom je dus te weten wat de sterren uit het damestennis dolgraag eten. Zo houdt Justine Henin van tongfilet in papillot en chocoladetaart, Maria Sharapova van warme chocoladepastijtjes en roergebakken noedels op Thaise wijze, en heeft Serena Williams het eerder voor verrukkelijke wortelcake. Salade Niçoise is dan weer een persoonlijke favoriet van Daniela Hantuchova, terwijl Amèlie Mauresmo een lekkere kersttomatensoep wel lust.

Wedstrijd
Het Love Food-kookboek is enkel te koop op de WTA-toernooien. Bij elke verkoop gaat 5 euro naar Habitat for Humanity. Deze internationale organisatie bindt de strijd aan tegen een gebrek aan huisvesting, en heeft ondertussen wereldwijd al zo'n 200000 huizen neergepoot.

Samen met Whirlpool geeft elektrozine.be 5 Love Food-kookboeken weg. Beantwoord onderstaande vraagjes en stuur de oplossing voor maandag 18 december 2006 naar wedstrijd@elektrozine.be, samen met uw naam en adresgegevens. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht en krijgen het kookboekje thuis opgestuurd.

Vraagjes:

  1. Hoe noemt de technologie van Whirlpool die zorgt voor schitterende resultaten met een minimum aan inspanning en verbruik?
  2. Wie won dit jaar de Player of the Year-award van Whirlpool?
  3. Schiftingsvraag: hoeveel mensen nemen deel aan deze wedstrijd?

Lees meer:
>> Whirpool sponsort vrouwentennis drie jaar langer


Meer nieuwigheden:
WHIRLPOOL
kookplaat
Gepubliceerd op : 11 december 2006 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (2690)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (2690) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia
cuizine.be
varia

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • Alarmgeheugen
    Hoogste bereikte temperatuur tijdens stroomonderbreking bij diepvriezers. Alfanumeriek. Benaming voor teksten bestaande uit hoofdletters, kleine letters. cijfers en leestekens.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9