sectornieuws

Whirpool sponsort vrouwentennis drie jaar langer

Whirlpool Europe en de Sony Ericsson WTA Tour verlengen hun sponsoringovereenkomst voor drie jaar, tot in 2009. Whirlpool ondersteunt al sinds april 2004 het professionele vrouwentennis.

Whirlpool beslist zijn relaties met de Sony Ericsson WTA Tour voort te zetten, ter ondersteuning van zijn geÔntegreerde marketingcampagne om het publiek te sensibiliseren voor de 6th Sense technologie van Whirlpool en om banden te smeden met consumenten in heel Europa. De belangrijkste kenmerken van de 6th Sense technologie van Whirlpool - intelligentie, precisie en prestaties Ė sluiten naadloos aan bij de kwaliteiten waaraan vrouwelijke tennisspeelsters moeten
voldoen om de top te halen. De tenniscourts vormen voor de Whirpool producten het ideale uitstalraam

De sponsoring van de WTA Tour door Whirlpool manifesteert zich op verschillende manieren. Naast de televisiesponsoring op Eurosport is er ook de sterke aanwezigheid op tornooien in heel Europa, waaronder de Sony Ericsson Championships, waarbij de rustzone van de speelsters en de scheidsrechterszone in een nieuw kleedje werden gestoken.

Voorts zijn er advertenties in de pers waarbij tennisspeelsters de 6th Sense technologie van Whirlpool promoten, de sponsoring van het televisiejournaal van de WTA Tour in Europa, het liefdadigheidsprogramma Aces for Homes, het spel Whirlpool Fantasy Tennis en de 6th Sense Player of the Year award. Die prijs ging dit jaar naar Maria Sharapova. De komende drie jaar zal Whirlpool dergelijke acties blijven voortzetten.

Goede doelen
Naast deze sponsoringverlenging maakten Whirlpool en de WTA Tour ook bekend dat Ä163000 werd ingezameld in het kader van het initiatief Aces for Homes, dat geld bijeenbrengt voor Habitat for Humanity, de officiŽle liefdadigheidsorganisatie van Whirlpool en van de Sony Ericsson WTA Tour in Europa. Sinds juni 2005 was elke ace in de WTA Tour goed voor Ä10. Sindsdien brachten in totaal liefst 16300 aces heel wat geld in het laatje, dat is bestemd voor de heropbouw van 45 woningen in Nochikuppam, een dorp in de regio van Chennai in Zuidoost-IndiŽ, dat erg te lijden had onder de tsunami.

Naast de activiteit Aces for Homes zal Whirlpool op enkele van de beste tennisspeelsters ter wereld een beroep blijven doen om projecten te promoten en het publiek te sensibiliseren voor Habitat for Humanity. Topspeelsters Amťlie Mauresmo, Nadia Petrova en Mary Pierce waren al ambassadrice van het programma en namen deel aan verscheidene activiteiten ter ondersteuning van Habitat for Humanity. Zowat overal in Europa worden initiatieven opgezet waarbij WTA Tour-speelsters zich inzetten voor Habitat for Humanity. Met het Love Food kookboek, een unieke verzameling van de lievelingsgerechten van de speelsters, wil Whirlpool het publiek verder sensibiliseren en nog bijkomende fondsen inzamelen.

Vraag meer info bij:
>> Whirlpool BelgiŽ

Meer nieuwigheden:
huishoudelektro
Gepubliceerd op : 13 november 2006 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.id not in (2635)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.id not in (2635) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws

laatste nieuws algemeen

meer nieuws algemeen