sectornieuws

Nieuwe verdeler wijnkasten Climadiff.

De verdeling van Climadiff, een Franse specialist in wijnkasten- en kelders, gebeurt vanaf begin december door de firma bvba Maximome. Aan het hoofd van bvba Maximome staat Jean-Marc Servais, die tot voor kort actief was bij Meurice, de vroegere verdeler van de Climadiff wijnkasten.


Nieuwe verdeler wijnkasten Climadiff.
Jean-Marc Servais is reeds 18 jaar actief in de elektrosector, en verdiende zijn sporen bij Vanden Borre en Meurice. Vijf jaar geleden was hij het die Climadiff ontdekte op het salon van Parijs en het in het aanbod van Meurice opnam. Voortaan zal hij alleen verder gaan met het merk. De nieuwe vennootschap verenigt de diensten van Campitech NV en Distri-Log.

De wijnkelders van Climadiff proberen de ideale omstandigheden van een echte ondergrondse kelder te reconstrueren, en hun thermostaat maakt de afstelling van de temperatuur mogelijk. De wijnkelders Climadiff respecteren de principes van een goede wijnbewaring door een gecontroleerde en gestabiliseerde temperatuur en vochtigheidsgraad, beheersing van trillingen en vreemde geuren, en de beveiliging tegen ultraviolette stralen.


Gepubliceerd op : 17 december 2005 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (2252)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (2252) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
  • Onderbouwbare koelkasten
    Deze koelkasten zijn ontworpen om onder het werkblad van de keuken geplaatst te worden. De warme lucht wordt via een opening in de plint verwijderd.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9