sectornieuws

Groupe SEB vernieuwt vijf websites

Groupe SEB heeft onlangs de websites van al zijn merken - Tefal, Calor, SEB, Rowenta en Krups - in een nieuw kleedje gestoken en/of nieuw gelanceerd.

Dat internet een onmisbaar medium is, zult u ons niet horen ontkennen. Meer dan de helft van de Belgen gebruikt voornamelijk het internet om informatie op te vragen. Getuige het succes van onze website www.elektrozine.be (120.000 bezoekers/maand) om informatie op te vragen over elektronische toestellen. En ook fabrikanten beginnen het toenemende belang van dit medium op zijn waarde in te schatten.
 

De website van Tefal staat vol gebruikstips en helpt je op weg bij de aankoop van een specifiek product.

Belangrijke rol in koopproces
Voor de Groupe SEB zullen de nieuwe websites in het hele koopproces een belangrijke rol spelen: zowel voor, tijdens als na de aankoop kan de consument info opvragen over nieuwe producten, producten met elkaar vergelijken, en verkooppunten terugvinden. Wie bijvoorbeeld de gebruiksaanwijzing kwijt is, kan er één op de websites afprinten. Bovendien geven de vijf websites een antwoord op vragen die zouden kunnen opduiken na de aankoop, en vind je er ook bijpassende accessoires van de producten terug.

Met de nieuwe websites wil Groupe SEB de handelaar extra ondersteunen. Handelaars zullen een consument over de vloer krijgen die beter geïnformeerd is, en de handelaar hoeft zich enkel nog te concentreren op het afsluiten van de verkoop.

Promotie
De vijf websites zullen op regelmatige basis uitpakken met tal van wedstrijden en promoties, of nieuwe recepten online aanbieden. De consument kan zich per merk inschrijven op een elektronische nieuwsbrief en zo op de hoogte gehouden worden van het merk van zijn of haar interesse.

Het hele project nam zeven maanden in. Het resultaat mag er zijn: meer dan 2000 foto's, en duizenden kenmerken en specificaties die met elkaar kunnen vergeleken worden, honderden recepten en tal van gebruiksaanwijzigingen. Webmaster van dienst was Ulrich Henrix, die alles tot een goed einde leidde.

Meer info:

- Tefal
- SEB
- Rowenta
- Krups
- Calor


Meer nieuwigheden:
huishoudelektro
body care
Gepubliceerd op : 22 november 2005 Bron : © cuizine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.id not in (2218)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_cz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.id not in (2218) order by a.datum_online desc, a.created desc

cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws
cuizine.be
sectornieuws

laatste nieuws algemeen

meer nieuws algemeen
  • Combi-toets
    Voor het gebruik van tabletten met toegevoegde componenten zoals geïntegreerd spoelmiddel, regenereerzout, bescherming voor glazen of glansmiddel voor roestvrijstaal druk je de Combi-toets in.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9